speed hack pubg lite ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba akrdaslar kabuslite kullanıyorm speed hackı var fakat yeterınce hızlı değil kaç gundur speed hacklı hılelere denk gleıyorm bızım aım bıle yetersız kalıyor onlara bu speed hackın kodu bende mevcut fakat sadece koşu hızlanmıyo tum olaylarda hızlanıyo sadece speed hack nasl bulablirm ve c++ anlayan varsa mesaj atablirlmi kodlaru visual ile dll dosyasına dokmek lazm fakat nasıl yapıldıgını blmıyorm zaten eglenesıne ban yemek ıcın açıcam yardımcı olursanız sevınırım teşekkurler (NOT:konu dısı yorum yapan raporlanacak)

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bizim Hilemizi Ban Yemek İçin Kullanma Kullanmak İstiyorsan Başka Hilelere Git .Daha Hızlı Koşan Hileler Var Anında Banlanırsın Nerdeyse 3 Hafta Oluyor Kabus Kullanııyorum 24 Saat Ban Bile Yemedim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
rank sıstemı kalktı artık oyunun bı amacı yok bu yuzuden ban yemek sorun yok ayrıca hılelerı nasl kullancagmı sana sormam ınsanın kendı zevkıne gore degısır kımsı abartır kımsı safe oynar

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şahsi fikrimi belirtmek istiyorum speed hack kadar gereksiz bir şey yok. Çünkü tespit edilmesi kolay ve report halinde direkt olarak ban yiyeceğiniz bir olay . He ban yerim ben eğlencesindeyim diyorsan orasını bilemem. Umarım konuna yararlı bir cevap alırsın. İyi forumlar :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ban yemek için kullanıyorsun madem git başka hilelere bak mh direk ban yememek için uğraş veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ban yemek için kullanıyorsun madem git başka hilelere bak mh direk ban yememek için uğraş veriyor
sana napıcagımı sormadım hılelerı nasıl kullancagmıda sormadım alakasız yorum yapma ısteyen banda yer ıstyen safede oynar gıt mesajını baska yerde kas dll dosyasına cevırebılcek bırısını arıyorm dedım

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aga ban yersin sıkıntı ya

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Speed hack, yasaklanma şansını artıracak mı?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aga adam kullanmak istiyosa istediği şekilde kullanır ban yemesi kendisine kalmış

ღღ BRIHMAT ღღ
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bizim Hilemizi Ban Yemek İçin Kullanma Kullanmak İstiyorsan Başka Hilelere Git ..

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
adama niye top tüfek saldırıyonuz beyler oda biliyo speed hackle daha çabuk ban yiyeceğini :D ama geçen bi tane geldi kardeşim çok küfür ettim arkasından adam arabadan hızlı koşuyodu :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
you'l get ban if using speedhack.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Canlı ban yersin kanka bence deneme :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
speed hack ban şansını baya fazla artırır garanti yersin haberin olsun

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim adama niye karışıyorsunuz. O kadar çok yorum kasma çabalarına girmişsinizki adama saldırıcam diye. Kendi daha hızlı bir şekilde speed hackle oynamak istiyor. Siz buna karışamazsınız. Sanki bilmiyor ban yiyeceğinide daha hızlı ban yersin kullanma diyorsunuz. O da biliyor ban atılacağını. Dll dosyasını çevirebilen varmı diye soruyor. Varsa yardımcı olucak bu kadar zor değil Allah Allah.

Bu arada kardeşim o kodu bende biliyorum. Özele gelebilirmisin rica etsem.

Selena
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bizim Hilemizi Ban Yemek İçin Kullanma Kullanmak İstiyorsan Başka Hilelere Git .Daha Hızlı Koşan Hileler Var Anında Banlanırsın Nerdeyse 3 Hafta Oluyor Kabus Kullanııyorum 24 Saat Ban Bile Yemedim.
Ne kullanıyorsun sadece esp mi kardeşim güncel ayarlarını atarmısın özelimden kurbanın olurum

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
speed hackı kullanıp napıcaksın bı hack kullanacaksan belı etmeden kullan

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim adama niye karışıyorsunuz. O kadar çok yorum kasma çabalarına girmişsinizki adama saldırıcam diye. Kendi daha hızlı bir şekilde speed hackle oynamak istiyor. Siz buna karışamazsınız. Sanki bilmiyor ban yiyeceğinide daha hızlı ban yersin kullanma diyorsunuz. O da biliyor ban atılacağını. Dll dosyasını çevirebilen varmı diye soruyor. Varsa yardımcı olucak bu kadar zor değil Allah Allah.

Bu arada kardeşim o kodu bende biliyorum. Özele gelebilirmisin rica etsem.
Kanser oldum ya konuyu actgima adamlarin dedigi kelime bizim hileyle oynama git baska hile kullan hani mesaj kasacaklar ya saldircak yer arıyorlar ya bu hileyle ister safe oynarm ister civitrak oynar ban yerim size soz dusmez bunlar o beyinlerini kullanmıyorlar işte yazdgim dizin acik ve net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...