[SPEEDART] Khontkar - PhotoManipulation Wallpaper - quarexdesign

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Yanlız harika olmuş varan akldım cidden böyle. Güzelini görmemiştim yada pek photoshop ile uğraşmadığım için bilmiyorum ama harika bişeymiş bu arada kullandığın programın adı nedir? Önceden baya araştırmıştım bulamamıştım

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Gayet güzel yapmışsın, Mary Jane'i söyleyen adam değilmi bu? bence hak etmiyor sözlerini 7/24 dinleyenler var ister istemez uyuşturucuya özeniyor inkar etmeyin heryerde görüyorum kız arabada mary jane diye bağırıyor ama konu bu değil güzel yapmışsın.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gayet güzel yapmışsın, Mary Jane'i söyleyen adam değilmi bu? bence hak etmiyor sözlerini 7/24 dinleyenler var ister istemez uyuşturucuya özeniyor inkar etmeyin heryerde görüyorum kız arabada mary jane diye bağırıyor ama konu bu değil güzel yapmışsın.
İlk başlarda evet soprano ile söylüyordu ama sonra khont un olduğu kısım kaldırıldı ve mob ye sadece soprano nun olduğu kısım atıldı.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Teşekkür ederim beyler, mümkün oldukça konudan sapmayalım lütfen. Tasarım ile ilgili bir paylaşım sonuçta, ama değinmek gerekirse de o konuya, aklı başında olan, arkadaş çevresi düzgün olan insanlar zaten o tarz işlere bulaşmaz. :) İşim gereği nasıl sözler duyuyorum ben. Hala AMATEM'e yatırılmadığıma göre demek ki bazı şeyler insanın kendisinde bitiyormuş :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim beyler, mümkün oldukça konudan sapmayalım lütfen. Tasarım ile ilgili bir paylaşım sonuçta, ama değinmek gerekirse de o konuya, aklı başında olan, arkadaş çevresi düzgün olan insanlar zaten o tarz işlere bulaşmaz. :) İşim gereği nasıl sözler duyuyorum ben. Hala AMATEM'e yatırılmadığıma göre demek ki bazı şeyler insanın kendisinde bitiyormuş :)
Maalesef ki çoğu kişi anlamıyor bunu.. Tartışmaya girmeyelim diye örneklendirme yapmıyorum son 2 haftadır çok kişiyle tartıştım , uyarı yediğim oldu salıyorum artık

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok güzel olmuş baya iyi olmuş keşke bende yapabilsem

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim sokakta uyuşturucu için yüzlerce kişi görmüşündür kim bilir. Onlardan özenmiyonda bi şarkı sözünden mi özeniyon? Veya o uyuşturucu içenler şarkılardan mı özenip içmiş sor bakalım. Konunun altına yazıpta uzatmayalım istersen yazacağın bişey varsa özelden yazarsın.

Onun dışında güzel olmuş eline sağlık.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kardeşim sokakta uyuşturucu için yüzlerce kişi görmüşündür kim bilir. Onlardan özenmiyonda bi şarkı sözünden mi özeniyon? Veya o uyuşturucu içenler şarkılardan mı özenip içmiş sor bakalım. Konunun altına yazıpta uzatmayalım istersen yazacağın bişey varsa özelden yazarsın.

Onun dışında güzel olmuş eline sağlık.
Mary Jane uyuşturucu, sözleride buraya bırakıyorum. ( ağır söz veya küfür ne varsa sansürledim uyarı yememek adına )

[Hook: Burry Soprano]
Çek bi' duman bana dön bunu
Her tadan aklını kaybedecek
Harmanım içmedim 10 gündür
Bu durum beni mahvedecek
Senin her türün ayrı bi zevk
Mary Jane, Mary Jane, Mary Jane
Seni istiyorum yanımda her gün
Bu durum beni mahvedecek

[Verse: Khontkar]
Mary, Mary, Mary
Yanımda gezdiririm onu kesin
Derin, derin, derin mevzular açtırır bana yeşil
Mary, Mary, Mary
O benimle yatar her gün çünkü eşim
Böyle bi --- yoksa üzgünüm çünkü o bambaşka bişi
Kafamı dağıtır çünkü sinirlendirir beni --- teki
Kafamı dağıtır b--- --- biraz daha geç kesin
Bonguna sağdık adamlar Khontkar Burry Soprano Barry
Aklını alır duman çünkü ağır takılır ortam bizim
Her çeşit var ne istedin söyle bi daha
O iyice yapar kafanı eminim kıyak
Her kesim var ortamda çünkü hepsi ister bi daha
Bi tadına bak vazgeçemezsin asla bana inan

Bu durum beni mahvedecek
Bu durum beni mahvedecek

Adam bunu sürekli dinliyor Mary Jane ise uyuşturucu sözleri bile ister istemez etkiler bunu anlamayan hiç kafa yormasın zaten.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Mary Jane uyuşturucu, sözleride buraya bırakıyorum. ( ağır söz veya küfür ne varsa sansürledim uyarı yememek adına )

Bu durum beni mahvedecek
Bu durum beni mahvedecek

[Verse: Khontkar]
Mary, Mary, Mary
Yanımda gezdiririm onu kesin
Derin, derin, derin mevzular açtırır bana yeşil
Mary, Mary, Mary
O benimle yatar her gün çünkü eşim
Böyle bi --- yoksa üzgünüm çünkü o bambaşka bişi
Kafamı dağıtır çünkü sinirlendirir beni --- teki
Kafamı dağıtır b--- --- biraz daha geç kesin
Bonguna sağdık adamlar Khontkar Burry Soprano Barry
Aklını alır duman çünkü ağır takılır ortam bizim
Her çeşit var ne istedin söyle bi daha
O iyice yapar kafanı eminim kıyak
Her kesim var ortamda çünkü hepsi ister bi daha
Bi tadına bak vazgeçemezsin asla bana inan

Bu durum beni mahvedecek
Bu durum beni mahvedecek

Adam bunu sürekli dinliyor Mary Jane ise uyuşturucu sözleri bile ister istemez etkiler bunu anlamayan hiç kafa yormasın zaten.
Sürekli savaş oyunu oynayan sokaktaki insanları tarasın krşm ayn.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Maalesef ki çoğu kişi anlamıyor bunu.. Tartışmaya girmeyelim diye örneklendirme yapmıyorum son 2 haftadır çok kişiyle tartıştım , uyarı yediğim oldu salıyorum artık
en iyisi tartışmaya girmemek zaten gerek yok başka insanların hayatı için burda tartışmaya lakin sadece örnek vermem gerekiyordu :)

Çok güzel olmuş baya iyi olmuş keşke bende yapabilsem
emeğine sağlık aşırı güzel keşke bende öğrensem :)
Teşekkür ederim beyler, ama ben imkansızı başarmıyorum neticede. Üstüne düşerseniz, uğraşırsanız, öğrenmeye heves ederseniz, e azıcıkta hayalgücünüz kabiliyetiniz varsa sizler de yapabilirsiniz. Bende annemin karnında öğrenmedim neticede :)

Son olarak yorumlarda tartışmaya girmeyin lütfen. Konu içeriğinden bağımsız şeyleri tartışmaya gerek yok ama ben kendi görüşümde kararlıyım. Yapanın kendi hatasıdır, bir hatayı başkasına mal etmek saçma. İyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...