Speedtestde gözüken değerler normal ama Google'a dahi zor giriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Speedtest yapıyorum, değerler gayet normal çıkıyor ve ping değerimde 17 Fakat, şu iki gündür ne oyun oynayabiliyorum ne Google'a girebiliyorum 3-4 gün önce sıkıntısız pingsiz oynadığım csgoda şu iki gündür ışınlana ışınlana gidiyorum, köyde olduğumdan hayli internette kötü 16MBPS fakat, 12-13 Download 0.3 0.5 upload değeri çıkıyor, (0.3 Çok nadir genelde 0.5'i geçmiyor veya altına inmiyor.) Aynı değerlere sahipiken yaklaşık 2-3 gün önce oynayabiliyordum fakat şuan google'a dahi zor giriyorum, Evde internete bağlı Üç cihaz var Televizyon,Bilgisayar,Telefon Televizyonun bağlı olması birşeyi değiştirmiyor 1080p videoda açsam tv'den sıkıntısız bir şekilde hiç donma kasma yapmadan açabiliyor ve oyunlarda pingimide yükseltmiyor, fakat telefonda instagrama dahi girsem ping tavana çıkıyor, neyse anlamadığım 2-3 gün önce pingsiz aynı değerlerde oynayabildiğim oyunu şimdi neden oynayamıyorum? Fotoğrafları dahi zar zor yüklüyor kanser olucam.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İnternetini harcayan açık bir program, virüs olabilir. Kaynak izleyicisinden ağı en çok kullanan uygulamalara bak olmadı malwarebytes ile pcni bir tara

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
mobilden girdiğinde internetin normal ise bilgisayarını tarat internetini sömüren birşeyler vardr dostum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnternetini harcayan açık bir program, virüs olabilir. Kaynak izleyicisinden ağı en çok kullanan uygulamalara bak olmadı malwarebytes ile pcni bir tara
Ccleaner kullanıyorum, ve genelde içerisini temizlemeye özen gösteriyorum, Görev yöneticisinden baktığımda ağ kullanan bir program göremiyorum, CSGO hilesi kullandığımdan flashdiske aldım ve hile açmıyorken virüs programı vs. kapalı tarama vs. yaptım bi problem çıkmadı, yukarıdakine görevi sonlandır dediğimde birşey olmuyor, bundan olacağını pek sanmıyorum. Sadece CSGO'da değil türkiye sunucusu bulunmayan bütün oyunlarda neredeyse ping değeri yüksek oluyor zaten fakat CSGO bir mucize gibi birşeydi olmamasına rağmen 60-80 arasında oynayabiliyordum şimdi aşırı sinir oldum ekranı yumruklayasım geliyor
Ekran Alıntısı.PNG

Virüs olduğunu pek düşünmüyorum şimdi, antivirüsü açıp tarama yapacağım ve son kez, Ccleanerla bir temizleme yapacağım olmassa, senin ismini söylediğin programlada deneyeceğim oda olmadı yüksek ihtimalle virüs vs. yoktur internette bir problem vardır.

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Telefondan girmeyi dene eğer telefonda normal ise pc ye format at, virüs bulaşmıştır büyük ihtimalle.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Speedtest sitesinde yazan Ping değeri ile oyundaki Ping değeri aynı olmaz çünkü speedtest sitesinden aldığın değer senin servis sağlayıcının serverine bağlanma pingidir fakat oyunlarda genelde sunucular yurtdışında Ping değeri artıyor ama firmalar oyun sunucularını Türkiye’de de barındırırsa bu değer düşecektik anlayacağın sunucuların Türkiye de olmamasından kaynaklı.

Üye
5 HİZMET YILI
bazen bağlantısal sıkıntılar olabiliyor bende de olmuştu bazı virüs programları var oradan wifi ni taratabilirsin hepsinde yok ama

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Öncelikle denemeniz gereken şey bilgisayarınız hariç diğer tüm cihazlardan çıkış yapıp ping değerlerinizi test etmeniz. Eğer ping değerleriniz düzeldiyse sorun çok açık, köydeki internetiniz 3 cihazı besleyecek kadar güçlü değil. Sorun düzelmediyse sorun ya bilgisayarınızdandır, ya da hat değerlerinizdendir. Bilgisayarınızdan olup olmadığını anlamanız için diğer cihazlarla interneti kullanmayı deniyebilirsiniz. Eğer hiçbir problem / donma olmadan kullanabiliyorsanız hiç uğraşmadan bilgisayarınıza format atın. Sorun yine çözülmediyse yapabileceğiniz tek şey internet servis sağlayıcınıza sorunu bildirmektir. Geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende de aynı sorun var, aradım sordum, söylediklerine göre bağlandığımız yerler yabancı sunucu üzerinde olduğu için internetinin ne kadar hızlı olduğu önemli değilmiş, sonuçta sunucu uzakta olduğu için o pingten dolayı yavaş yüklüyormuş. Bu durumu en çok netflixte falan yaşamıştım ben

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
internete eğer fazla kullanıcı var ise ondan dolayıda yapıyor olabilir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sen Peki Wifi İle Mi Kullanıyorsun İnterneti Yoksa Ethernet Mi Buda Epey Fark Eder İnternet Konusunda Ama Sen Tüm Evdeki İnterneti Kapatıp Denemelisin Hız Testini

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sen Peki Wifi İle Mi Kullanıyorsun İnterneti Yoksa Ethernet Mi Buda Epey Fark Eder İnternet Konusunda Ama Sen Tüm Evdeki İnterneti Kapatıp Denemelisin Hız Testini
ben ethernetten kullanıyorum, wifi istikrarsız olabiliyor

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Klavyedeki windows tuşuna bas cmd yaz çıkanı yönetici olarak çalıştır, tracert google.com yaz çıkan sonuçları buraya kopyala yapıştır.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka Bazen Kullandığın DNS Varsa Ondan Dolayı Yavaş Girebiliyor DNS Ayarlarını Sıfırla İnternet Seçeneklerinden Bağlantı Kısmından Ayarlara Gir Vekil Sunucuları Kullan Var Onuda Kapat Düzelmesi Lazım Eğer Bazı Yerlere Girerken Hata Veriyorsa Bağlantı Başarısız Gibisinden İşlemlerde KMSUDP Adlı Bir Exe Var Genelde KMS Programı Kullandığında Gelir Onu Sil Düzelir

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Virüs programlarını wifi yoluyla taratıp kontrol etmen gerekiyo

Üye
5 HİZMET YILI
kablolarını kontrol etme şansın var mı belki ömrünü tamamlamış olabilir

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Speedtestin ping değerleriyle oyunda ki değerler alakasız çünkü 2 side farklı sunucuya bağlanıyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
başka bir tarayıcı kullan o vakit düzelebilir belki emin değilim ama dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...