Spider-Man Remastered'ı bitirdim, Miles Morales'i de oynamak istiyorum fakat 6 saat gibi kısa bir oynanışı varmış ve ayrı bir oyun olarak satılıyor DLC yerine. Oyun şu anda Steam'de 500 liradan 334 liraya düşmüş, Steam kuru değişmeden oyun alınır mı sizce? Spider-Man 2 çıkana kadar oynamak istiyorum ama Steam kuru değişirse almam zor görünüyor. Sizce 6 saat için alayım mı yoksa kalsın mı?
Eğer gerçekten farklı şeyler deneyip sürekli oynarım dersen alabilirsin ama onun dışında tabii ki de almamanı tavsiye ederim 334 liraya birçok oyun alabilirsin yaz indirimi de geldi zaten farklı türde birçok oyun alabilirsin
***** indirmeni öneriyorum bu şekilde hikaye oyunlarına hiç bir zaman para vermedim çünkü hikayesi bittikten sonra tekrar yüzüne bakmayacağımız oyunlar ha oldu da çok istedik yine oynarız ***** ile yani bence 334 liraya yaz indiriminden istediğin/arkadaşlarınla oynayabileceğin oyunlar al ve bu tarz oyunları ***** ile indir. İyi Forumlar dilerim.
dostum oyunu oynamadım ama 6 saatlik bir oyuna para verilmez bence yinede karar senin çok oynamak istiyorsan da torrent oyunlardan falan bulabilirsin en azından ücret ödemezsin