Spider Man: Miles Morales için Spider Verse Kostümü Duyurduğunu Bildirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
:resim:

1.jpg

:yazı:

Son zamanlarda Örümcek Adam: Miles Morales'de (Örümcek Adam: Miles Morales) gördüğümüz kostüm, son zamanların en başarılı süper kahraman filmlerinden biri olan "Örümcek Adam: Örümcek Adamın İçine".

"Örümcek Adam: Miles Morales" oyunu için yeni bir detay açıklandı ve "Örümcek Adam: Örümcek Evrenine" filminin kostümü giyecek olan Miles Morales tarafından giyileceği açıklandı. "Örümcek Adam: Örümcek Adam", modern zamanların en başarılı süper kahraman filmlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Devam filmi "Örümcek Adam" da yapım aşamasındadır ve bu Oscar bir başarıydı. Burada Miles Morales'in filmde giydiği kostümler de oyunda yer alacak.

Filmdeki kostüm Spider-Man: Miles Morales için geliyor

Açıklamaya göre, "Örümcek Adam: Miles Morales" oyunu için ön sipariş veren alıcılar, bu kostümü erken satın alma şansına sahip olacak. Kıyafetle ilgili videoyu izlediğimizde oyuna çok farklı bir hava kattığını gördük. Görünüşe göre bu oyunun çehresini büyük ölçüde değiştirecek ... Diğer kıyafetlerle karşılaştırıldığında ikisinin tasarımı farklı ve animasyon filminde yok gibi görünüyor.

:video:

:yazı:

Sony, Spider-Man: Spider-Man'de çok farklı bir animasyon tekniğini gösterdi. Merkez açı veya farklı bir animasyon olsun, bu filmin alışılagelmiş animasyon filmlerinden çok farklı olduğunu gördük. Oyuna kıyafet ekleyerek bu farklı yapının kendimizi oyunda hissettirdiğini gördük. Özellikle görünüşte değişen karakter animasyonu, oyunu bir animasyon filme dönüştürüyor gibi görünüyor. Yukarıdaki tanıtım videosunu ve altından kostümün oyun videosunu izleyebilirsiniz.

:video:

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İlk çıktığı seneler İnternet cafelere gelmiş millet deli gibi bu oyunu oynuyordu ve çok popülerdi bakalım bu nasıl bir hava katacak

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Eskiden iyiydi hoştu yani oynardık biz büyüdük diye mi öyle geliyor bilmiyorum beni pek sarmıyor bu oyun.
Kostüm şekil olmuş ama görsel olarak güzel.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Eskiden Sevdiğim Bir Oyun Ama Kostüm Beğendim Diyemem Ama Seven Kitle Tarafından İstek Varsa Vardır Bir Şeyi

Üye
7 HİZMET YILI
güzel kostüm ama ben çok ısınamadım hala spidermanin normal kostümünü tercih ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
eskiden herks çok deli oluyodu şimdi öyle değiller
güzel kostüm ama keşke daha iyisi çıksa

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kostum çok iyi gözükmüyor, daha iyisini tasarlayabilirlerdi bence.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
lamborghinini üstüne örter tarzı bişey çünkü kendisini ben çok beğeniyodum ama yinede güzel ya sıkıtnı yok

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
gayet güzel olmuş neyini beğenmediniz anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yaaani güzel gözüküyor fakat Spider-Man Into The Spiderverse filminde taytın üzerine şort giymişti. Altınada AJ1 takmıştı. Ben o kombini çok beğenmiştim. Eminim benim gibi düşünen insan da vardır.

Üye
5 HİZMET YILI
cok bir ana oyun etkisi yaratamayacak gibime geliyor ama kostüm hoş durmuş grafiklerde fena gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...