Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
Son zamanlarda Örümcek Adam: Miles Morales'de (Örümcek Adam: Miles Morales) gördüğümüz kostüm, son zamanların en başarılı süper kahraman filmlerinden biri olan "Örümcek Adam: Örümcek Adamın İçine".
"Örümcek Adam: Miles Morales" oyunu için yeni bir detay açıklandı ve "Örümcek Adam: Örümcek Evrenine" filminin kostümü giyecek olan Miles Morales tarafından giyileceği açıklandı. "Örümcek Adam: Örümcek Adam", modern zamanların en başarılı süper kahraman filmlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Devam filmi "Örümcek Adam" da yapım aşamasındadır ve bu Oscar bir başarıydı. Burada Miles Morales'in filmde giydiği kostümler de oyunda yer alacak.
Filmdeki kostüm Spider-Man: Miles Morales için geliyor
Açıklamaya göre, "Örümcek Adam: Miles Morales" oyunu için ön sipariş veren alıcılar, bu kostümü erken satın alma şansına sahip olacak. Kıyafetle ilgili videoyu izlediğimizde oyuna çok farklı bir hava kattığını gördük. Görünüşe göre bu oyunun çehresini büyük ölçüde değiştirecek ... Diğer kıyafetlerle karşılaştırıldığında ikisinin tasarımı farklı ve animasyon filminde yok gibi görünüyor.
Sony, Spider-Man: Spider-Man'de çok farklı bir animasyon tekniğini gösterdi. Merkez açı veya farklı bir animasyon olsun, bu filmin alışılagelmiş animasyon filmlerinden çok farklı olduğunu gördük. Oyuna kıyafet ekleyerek bu farklı yapının kendimizi oyunda hissettirdiğini gördük. Özellikle görünüşte değişen karakter animasyonu, oyunu bir animasyon filme dönüştürüyor gibi görünüyor. Yukarıdaki tanıtım videosunu ve altından kostümün oyun videosunu izleyebilirsiniz.