Spider-Man: No Way Home hakkındaki düşünceleriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
SPOILER İÇERİR !

Spiderman no way home ile alakalı ne düşünüyorsunuz özellikle filmde andrew garfield ve tobey maguire ı görmek çok hoşuma gitmişti üstelik filmin blu ray versionuda çıkıyor ve duyduğum kadarıyla filme blurayla beraber 20 sahne geliyormuş konu biraz geç açtım ama haberler hale taze geliyor. ayrıca marvel büyük bir hata yapıp xmen ve bizim evrenimizi birleştiriyor galiba ben doctor strangin fragmanından farkketim bence x men ve bizim evren ayrı kalmalı gerçekten saçma olur. neyse düşüncelerinizi bekliyoryum.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Açıkcası bana fazla fantastik geldi. Spider-Man'in önceki filmlerinde olay örgüsü konular akıp gidiyordu fakat şimdi Dr.Strange'nin güçleriyle çoklu evrene geçilmesi diğer spidermanlerin gelmesi vs garip geldi. Sinemaya yaklaşık 2 hafta önce gittim filmi izlemeye, beklediğimden biraz kötüydü diyebilirim. Dediğin gibi evrenlerin birleştirilmesi oldukça garipsenebilir, en azından ben garipserim. Ama bir yandan da, eğer seriyi devam ettirmek istiyorlarsa hep aynı şeyi de yapmamaları gerekiyor. Bekleyip göreceğiz :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Açıkcası bana fazla fantastik geldi. Spider-Man'in önceki filmlerinde olay örgüsü konular akıp gidiyordu fakat şimdi Dr.Strange'nin güçleriyle çoklu evrene geçilmesi diğer spidermanlerin gelmesi vs garip geldi. Sinemaya yaklaşık 2 hafta önce gittim filmi izlemeye, beklediğimden biraz kötüydü diyebilirim. Dediğin gibi evrenlerin birleştirilmesi oldukça garipsenebilir, en azından ben garipserim. Ama bir yandan da, eğer seriyi devam ettirmek istiyorlarsa hep aynı şeyi de yapmamaları gerekiyor. Bekleyip göreceğiz :)
Mantıklı bir noktaya değinmişsin ama şunuda düşün dr strange ve spiderman ile alakalı pek çok şey gördük bu filmde örneğin dr.strange ayna boyutunu kullanmak için karanlık enerjiyi manüpüle etmiş agomotunun gözünü dikkatli izlersen aynı boyutunda yanıyor. Ve bence çok fantastik ama bu marvel? sanki sonsuzluk taşlarını oluşturup onlara sınırsız güç vermemişler gibi davranma :)))

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Mantıklı bir noktaya değinmişsin ama şunuda düşün dr strange ve spiderman ile alakalı pek çok şey gördük bu filmde örneğin dr.strange ayna boyutunu kullanmak için karanlık enerjiyi manüpüle etmiş agomotunun gözünü dikkatli izlersen aynı boyutunda yanıyor. Ve bence çok fantastik ama bu marvel? sanki sonsuzluk taşlarını oluşturup onlara sınırsız güç vermemişler gibi davranma :)))
Orası öyle tabi ama ben Spider-Man için yakıştıramadım kendimce olay bu

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dr strenc spaydırmene yenilməsi saçmaydı bence
yenilmedi sadece bir süreliğine etkisiz hale geldi yenilmesi çok zor. doctor strange thanosu etkisiz hale getirmeyi başardı 1 2 dakikalığına örümcek adamın onu yenmesi imkansızdı. yani strange ordan çok rahat kurtulurdu ama yüzüğünü yürüttü.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
beklentimi karşılamadı belki ben fazla beklentideydim ama bilemedim 6/10

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Spiderman no way home ile alakalı ne düşünüyorsunuz özellikle filmde andrew garfield ve tobey maguire ı görmek çok hoşuma gitmişti üstelik filmin blu ray versionuda çıkıyor ve duyduğum kadarıyla filme blurayla beraber 20 sahne geliyormuş konu biraz geç açtım ama haberler hale taze geliyor. ayrıca marvel büyük bir hata yapıp xmen ve bizim evrenimizi birleştiriyor galiba ben doctor strangin fragmanından farkketim bence x men ve bizim evren ayrı kalmalı gerçekten saçma olur. neyse düşüncelerinizi bekliyoryum.
Tüm hayran kitlelerinin dikkatini çekmek için yapılan bir film toby andrew tom kitlelerininde dikkatini çeken tek film olması için yapılıyor bence çünkü başka türlü saçma bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tüm hayran kitlelerinin dikkatini çekmek için yapılan bir film toby andrew tom kitlelerininde dikkatini çeken tek film olması için yapılıyor bence çünkü başka türlü saçma bence
Doğru bir tespit
Post automatically merged:

bence beklentileri karşılayacak bir yapımdı tobey i görmek bile yetti.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu arada filmdeki çoğu şey çok detaylıydı örneğin doc ock un peter a (tom holland a) küçük sevgilini fırsatım varken öldürmeliydim demesi ironikti aslında orda michel johnson tan bahsetmiyor az önce öldürmeye çalıştığı tobeynin aşkı mary jane den bahsediyor.

ne beklediğinde önemli
Doğru eğer filmde supermani bekliyorsan kötü MJ in dediği gibi hayal kırıklığı beklersen hayal kırıklığı yaşamassın yada yine MJ yin dedi onları yerle bir edicez

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
valla ben filmi çok beğendim güzel bi filimdi beni tatmin etti

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valla ben filmi çok beğendim güzel bi filimdi beni tatmin etti
Çoğu kişyii tatmin etmiştir ama the amazing spiderman 3 çıkarsa beğenmeyende olursa onu ülkeden atırıcam ya.

Çoğu kişyii tatmin etmiştir ama the amazing spiderman 3 çıkarsa beğenmeyende olursa onu ülkeden atırıcam ya.
#MAKETASM3 etiketi baya bir büyüdü inşallah andrewi yine görürüz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Dr strenc spaydırmene yenilməsi saçmaydı bence
evet ama spıder man ın filmiya bide karakterin aslında güçlü olduğunu öne çıkartmaya çalıştıkları için ondan spıder man da aslında güçlü

#MAKETASM3 etiketi baya bir büyüdü inşallah andrewi yine görürüz.
:D

olsun en azından düzgünce söylemen yeter bazıları abarta abarta sevmediğini söylüyo

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
evet ama spıder man ın filmiya bide karakterin aslında güçlü olduğunu öne çıkartmaya çalıştıkları için ondan spıder man da aslında güçlü
aslında bir çizgi romanda örümcek adam mephistoya gidiyor ve mary janenin aşkı sonucunda herkese kimliğini sildiriyordu acaba yine böyle birşey olabilir mi belkide o gördüğümüz mephistoydu?

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
filmi arkadaşlarım sayesinde gittim boşa 20 tl verdim bişey anlamadım ya :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Doktor strenci izlesen anlar sın ama bu yapımda spidermanı ön plana köymuşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...