Mantıklı bir noktaya değinmişsin ama şunuda düşün dr strange ve spiderman ile alakalı pek çok şey gördük bu filmde örneğin dr.strange ayna boyutunu kullanmak için karanlık enerjiyi manüpüle etmiş agomotunun gözünü dikkatli izlersen aynı boyutunda yanıyor. Ve bence çok fantastik ama bu marvel? sanki sonsuzluk taşlarını oluşturup onlara sınırsız güç vermemişler gibi davranmaAçıkcası bana fazla fantastik geldi. Spider-Man'in önceki filmlerinde olay örgüsü konular akıp gidiyordu fakat şimdi Dr.Strange'nin güçleriyle çoklu evrene geçilmesi diğer spidermanlerin gelmesi vs garip geldi. Sinemaya yaklaşık 2 hafta önce gittim filmi izlemeye, beklediğimden biraz kötüydü diyebilirim. Dediğin gibi evrenlerin birleştirilmesi oldukça garipsenebilir, en azından ben garipserim. Ama bir yandan da, eğer seriyi devam ettirmek istiyorlarsa hep aynı şeyi de yapmamaları gerekiyor. Bekleyip göreceğiz
Orası öyle tabi ama ben Spider-Man için yakıştıramadım kendimce olay buMantıklı bir noktaya değinmişsin ama şunuda düşün dr strange ve spiderman ile alakalı pek çok şey gördük bu filmde örneğin dr.strange ayna boyutunu kullanmak için karanlık enerjiyi manüpüle etmiş agomotunun gözünü dikkatli izlersen aynı boyutunda yanıyor. Ve bence çok fantastik ama bu marvel? sanki sonsuzluk taşlarını oluşturup onlara sınırsız güç vermemişler gibi davranma))
senin düşüncen saygı duyarımOrası öyle tabi ama ben Spider-Man için yakıştıramadım kendimce olay bu
yenilmedi sadece bir süreliğine etkisiz hale geldi yenilmesi çok zor. doctor strange thanosu etkisiz hale getirmeyi başardı 1 2 dakikalığına örümcek adamın onu yenmesi imkansızdı. yani strange ordan çok rahat kurtulurdu ama yüzüğünü yürüttü.Dr strenc spaydırmene yenilməsi saçmaydı bence
Tüm hayran kitlelerinin dikkatini çekmek için yapılan bir film toby andrew tom kitlelerininde dikkatini çeken tek film olması için yapılıyor bence çünkü başka türlü saçma benceSpiderman no way home ile alakalı ne düşünüyorsunuz özellikle filmde andrew garfield ve tobey maguire ı görmek çok hoşuma gitmişti üstelik filmin blu ray versionuda çıkıyor ve duyduğum kadarıyla filme blurayla beraber 20 sahne geliyormuş konu biraz geç açtım ama haberler hale taze geliyor. ayrıca marvel büyük bir hata yapıp xmen ve bizim evrenimizi birleştiriyor galiba ben doctor strangin fragmanından farkketim bence x men ve bizim evren ayrı kalmalı gerçekten saçma olur. neyse düşüncelerinizi bekliyoryum.
Doğru bir tespitTüm hayran kitlelerinin dikkatini çekmek için yapılan bir film toby andrew tom kitlelerininde dikkatini çeken tek film olması için yapılıyor bence çünkü başka türlü saçma bence
bence beklentileri karşılayacak bir yapımdı tobey i görmek bile yetti.beklentimi karşılamadı belki ben fazla beklentideydim ama bilemedim 6/10
ne beklediğinde önemlibeklentimi karşılamadı belki ben fazla beklentideydim ama bilemedim 6/10
Doğru eğer filmde supermani bekliyorsan kötü MJ in dediği gibi hayal kırıklığı beklersen hayal kırıklığı yaşamassın yada yine MJ yin dedi onları yerle bir edicezne beklediğinde önemli
valla ben filmi çok beğendim güzel bi filimdi beni tatmin ettiSpiderman no way home ile alakalı ne düşünüyorsunuz özellikle filmde andrew garfield ve tobey maguire ı görmek çok hoşuma gitmişti üstelik filmin blu ray versionuda çıkıyor ve duyduğum kadarıyla filme blurayla beraber 20 sahne geliyormuş konu biraz geç açtım ama haberler hale taze geliyor. ayrıca marvel büyük bir hata yapıp xmen ve bizim evrenimizi birleştiriyor galiba ben doctor strangin fragmanından farkketim bence x men ve bizim evren ayrı kalmalı gerçekten saçma olur. neyse düşüncelerinizi bekliyoryum.
Çoğu kişyii tatmin etmiştir ama the amazing spiderman 3 çıkarsa beğenmeyende olursa onu ülkeden atırıcam ya.valla ben filmi çok beğendim güzel bi filimdi beni tatmin etti
#MAKETASM3 etiketi baya bir büyüdü inşallah andrewi yine görürüz.Çoğu kişyii tatmin etmiştir ama the amazing spiderman 3 çıkarsa beğenmeyende olursa onu ülkeden atırıcam ya.
evet ama spıder man ın filmiya bide karakterin aslında güçlü olduğunu öne çıkartmaya çalıştıkları için ondan spıder man da aslında güçlüDr strenc spaydırmene yenilməsi saçmaydı bence
Çoğu kişyii tatmin etmiştir ama the amazing spiderman 3 çıkarsa beğenmeyende olursa onu ülkeden atırıcam ya.
Post automatically merged:
#MAKETASM3 etiketi baya bir büyüdü inşallah andrewi yine görürüz.
olsun en azından düzgünce söylemen yeter bazıları abarta abarta sevmediğini söylüyobeklentimi karşılamadı belki ben fazla beklentideydim ama bilemedim 6/10
aslında bir çizgi romanda örümcek adam mephistoya gidiyor ve mary janenin aşkı sonucunda herkese kimliğini sildiriyordu acaba yine böyle birşey olabilir mi belkide o gördüğümüz mephistoydu?evet ama spıder man ın filmiya bide karakterin aslında güçlü olduğunu öne çıkartmaya çalıştıkları için ondan spıder man da aslında güçlü
o arada kaynadı bi tık yaAynen âma dr strenci ezmişlər biraz
aga film çok zordu yani evrene iyi hakim olman gerekiyor.filmi arkadaşlarım sayesinde gittim boşa 20 tl verdim bişey anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?