- Konuyu başlatan
haaa şu portal aynen iyiydi Ama en beğendiğim sahne peter arkadaşlarını tanıtırken mj(micheal johanson) u tanıttığında green goblin marj jane mi? diyordu çünkü onun evreninde spidermanin sevgili marj jane di.Film güzeldi bence hele o önemli bir sahne var![]()
Bu sene çok ilgi gördü baya sevildiSPOILER İÇERİR !
Spiderman no way home ile alakalı ne düşünüyorsunuz özellikle filmde andrew garfield ve tobey maguire ı görmek çok hoşuma gitmişti üstelik filmin blu ray versionuda çıkıyor ve duyduğum kadarıyla filme blurayla beraber 20 sahne geliyormuş konu biraz geç açtım ama haberler hale taze geliyor. ayrıca marvel büyük bir hata yapıp xmen ve bizim evrenimizi birleştiriyor galiba ben doctor strangin fragmanından farkketim bence x men ve bizim evren ayrı kalmalı gerçekten saçma olur. neyse düşüncelerinizi bekliyoryum.
Doğru tespit.Bu sene çok ilgi gördü baya sevildi
your think.I think it's just average
yep cuz I am not movie fanyour think.
bence o olay çok saçma çünkü homecomingde örümcek ağ 1 saate açılır diyodu bi otopark sahnesinde ( yanlış hatırlıyo olabilirim kusura bakma ) ama dr.strange ayna boyutunda 12 saat kaldı onun dışında beklentilerimi karşıladıyenilmedi sadece bir süreliğine etkisiz hale geldi yenilmesi çok zor. doctor strange thanosu etkisiz hale getirmeyi başardı 1 2 dakikalığına örümcek adamın onu yenmesi imkansızdı. yani strange ordan çok rahat kurtulurdu ama yüzüğünü yürüttü.
Katılıyorum beklentileri karşıladı süper ütopik bir beklenti sumadı sonuçta bildiğimiz spider man neticede ama filmin en mükemmel tarafı çoklu evrenleri birbirine bağlayıp 3 spidermanı ve düşmanlarını bir filmde buluşturup bunu mantıklı bir şekilde hikayeye işleyebilmesiydi yani bence güzeldiDoğru bir tespit
Post automatically merged:
bence beklentileri karşılayacak bir yapımdı tobey i görmek bile yetti.