Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tobey özellikle 2.film baya iyidir. Andrew fena oyuncu olmasada filmler tırttı. Tom Marvel yükselişinin gazıyla Martin Scorsese ve sinema dünyasıyla ilgili aptalca ve büyük büyük konuşarak cıvık Marvel sinemasının tezahürü oldu.
eğer oyuncu olarak soruyorsan tabi ki herkese göre değişir hepsinin apayrı bir samimiyeti vardı. tobey hepimizin ilk göz ağrısı çok farklı bir samimiyeti var fakat gerçek örümcek adam için biraz fazla yaşlı görünüyor. Andrew ve tom yaş konusunda biraz daha uygun fakat çoğu kişinin gözünde tobey samimiyetiyle üste çıkıyor (en azından benim çevremde). Sonuç olarak benim gözümde hepsi çok iyi fakat illa bir sıralam yapılacak olursa tom tobey ve andrew olacak.
tom holland gerçek spiderman diğerleri uzantıları Marvel tom holland'ın çizgi romandaki kriterlere uyduğunu bildiği için Earth-616 yani MCU'nun geçtiği evrende tom hollandı kullandı. İstese Andrew ile de devam edebilirdi ama baktığımız zaman Spiderman'in daha çocuksu bi kişiliği olması gerekiyor Andrew biraz daha üniversiteli spiderman havası veriyor Tobey ise spiderman için fazlasıyla ciddi ve yaşlı gözüküyor. Vücut ölçüleri bakımından değerlendirdiğimizde ise yine Tom diğerlerinden daha ön planda + sette çalışması en kolay olanının Tom olduğunu düşünüyorum.