- Yasaklandı
Yönetici olarak ac diyor sanirim bide öyle deneBen de aynı hatayı alıyorum. Yardım edecek var mı?
Beni uğraştırdı baya en azından teşekkürler diyebilirdin
Zaten attığı obfuscator da obfuscator olsaAçık kaynaktan yaptığını söylüyorsun obf atmana gerek yoktu bence
Program biraz basit olmuş ama kırması dahada basit oldu.Emeğine sağlık.
Ekli dosyayı görüntüle 61925
olurmu oyle sey canim adam imzasina "hangi şifrelemeyi kullanırsan kullan, benim elime düşecek o program" yazmış okadar kolay olurmu yanlisin varZaten attığı obfuscator da obfuscator olsaaltı üstü anti-de4dot ve anti tamper.
Evet yanlışım var arkadaş VmprOTeCt de kırıyorolurmu oyle sey canim adam imzasina "hangi şifrelemeyi kullanırsan kullan, benim elime düşecek o program" yazmış okadar kolay olurmu yanlisin var![]()
Banlıyım bir kaç gündür ve şimdi deniyorumriske atamambanlı birini bulup denetmek lazım
geri dönüş bekliyor milletBanlıyım bir kaç gündür ve şimdi deniyorum![]()
"Beni baya uğraştırdı" diyorsun ama open-source kullanmışsın? open-source kullanarak 2 3 yazıyı değiştirince baya uğraşmış olmuyorsun "hangi şifrelemeyi kullanırsan kullan benim elime düşecek o program"Beni uğraştırdı baya en azından teşekkürler diyebilirdin
Open Source dediğim buyduBu proje bana bir yerden tanıdık geliyo ama neyseee![]()
![]()