Spoof Sonrası Anakart Modeli Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Merhabalar sitenize yeni üye oldum , 1 hafta önce valorantta ban yedim tabi herkes gibi ilk önce spoof atmak için bi kaç yer baktım ve bi yer buldum spoof attırdılar olmadı sonra boş flash yükleyip biostan flash önceliği seçip bir uygulama başlattılar uygulama sonrası donanımlarınız degişmiştir reset atın diye birşeyler karşılaştım.Başta fark etmedim ama sonra format vs attıgımda sistem bilgisine dikkatlice baktığımda bazı hatalar gördüm ve bu siteye geldim herhalde bu sitede yardımcı olabilecek vardır.Sorun çözümü için bios güncelledim format attım yetmedi bios pilini cıkardım cmos reset attım hiç bir şekilde olmadı .Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart Markası : ASUS PRİME B650m-r

Resim yükleyemediğim için yazıyorum sistem bilgisini;

Sistem Üreticisi : MemoryHackers --- ASUS Yazması gerekirken yazmıyor.

Bios sürümü :41724203 1297214744 10.12.2024
Temel Kart Ürünü :GA-MA785GM-US2H

Üye
1 HİZMET YILI
tamam hocam bende düzeltmeye çalışıyorum işte D:

Üye
1 HİZMET YILI
valla arkadaşlarla davalık olacagım 300 tl ye düzgün atıyoruz dediler atmadılar kendi loglarını bile yüklememişler :D Birde sıkıntı var diye desteğe yazdıgımda beni engelledi hakaret edip :D

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Dolandırılmışsın kısacası. BIOS up down yaparak eski sistem bilgilerine erişebilirsin. Yarım yamalak bir iş yaptıkları için bu çözümün yeterli olacağını düşünüyorum.

Üye
1 HİZMET YILI
Dolandırılmışsın kısacası. BIOS up down yaparak eski sistem bilgilerine erişebilirsin. Yarım yamalak bir iş yaptıkları için bu çözümün yeterli olacağını düşünüyorum.
hocam biosu her türlüsünü güncelledim lakin hiçbirşey olmadı aldıgım anakart kutuları vs duruyor seri numaraları var ama eskiye nasıl ceviricem bilmiyorum , bios pili cıkarıp sıfırladım yine olmadı :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Spoofun amacı da bu zaten :) Garanti dışı olmuş oldu yalnız haberin olsun

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kral geçmiş olsun yapıcak birşey yok malesef garanti kapsamı dışına çıkmışdır bide allah yardımcın olsun.....

Üye
1 HİZMET YILI
Valla hwid plus sitesine gittim ordaki canlı desteğe sordum cihazıma spoof atıldı sizin ki işe yarar mı evet yaramazsa iade dediler.Geldi bağlandı yaramadı dedi diğer spoof böyle kalıcı ölü log atmış yapacakk birşey yok iade istedim bizim program calısıyor dediler e dedim canlı desteğe sordum sonuçta işimi çözmedi iade talep ettim onuda vermediler ordanda dolandırıldım şikayetçi olacağız yanımıza kaldı anakartın patlamasıda yeni anakart alacağız :D siz siz olun spoof attırmayın onun yerine gidin 2-3k verip ana kart alın :D

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Valla hwid plus sitesine gittim ordaki canlı desteğe sordum cihazıma spoof atıldı sizin ki işe yarar mı evet yaramazsa iade dediler.Geldi bağlandı yaramadı dedi diğer spoof böyle kalıcı ölü log atmış yapacakk birşey yok iade istedim bizim program calısıyor dediler e dedim canlı desteğe sordum sonuçta işimi çözmedi iade talep ettim onuda vermediler ordanda dolandırıldım şikayetçi olacağız yanımıza kaldı anakartın patlamasıda yeni anakart alacağız :D siz siz olun spoof attırmayın onun yerine gidin 2-3k verip ana kart alın :D
Yeni bir anakart alınarak valorant da cihaz yasaklanmanız kalkmaz maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...