Onaylı Üye
Spoofer açarken böyle bir hata geliyor. Fix mi yedi yoksa başka bir ayar mı yapmamız gerekiyor?
Hangi spoofer da hata alıyorsunuz?Ekli dosyayı görüntüle 80922
Spoofer açarken böyle bir hata geliyor. Fix mi yedi yoksa başka bir ayar mı yapmamız gerekiyor?
easy anti cheat olanı açarkenHangi spoofer da hata alıyorsunuz?
temp ve appdata klasorlerınızı temızleyınız bılgısayarınızda vpn var ıse sılınızEkli dosyayı görüntüle 80922
easy anti cheat olanı açarken
dediğiniz şeyleri yaptım fakat sorun düzelmedi1- Vanguard Faceit, Anti virüs, windows defender, kullandığınız tarayıcıda reklam engelleme eklenti ve uzantılarını varsa kaldırınız, bu güvenlik programları açıkken Spoofer çalışmaz.
2- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.
Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% içindeki temizleyiniz.
3- vpn kullanıyorsanız devre dışı bırakınız
4- Spooferi açınız ve herhangi bir oyuna girin.
5- Spooferi devre dışı bırakmak için bilgisayarı yeniden başlatmanız yeterli.
Ya baskan denedikte warp atınca internetim manyak gibi yavaşlıyor hatta direk internet gidiyor hiçbirşey yapamıyorum varmı başka bir çözümCloudFlare Warp indirip kurup, service WARP ozelligi acikken deneyin.
Açıldı mı o şekilde hata verdi mi ?Ya baskan denedikte warp atınca internetim manyak gibi yavaşlıyor hatta direk internet gidiyor hiçbirşey yapamıyorum varmı başka bir çözüm
cloudflare i acınca internet gidiyor direk hata bile alamıyorumAçıldı mı o şekilde hata verdi mi ?
O zaman WARP'ı silip IPv4 DNS ayarlarınızı 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak degistirin.Ya baskan denedikte warp atınca internetim manyak gibi yavaşlıyor hatta direk internet gidiyor hiçbirşey yapamıyorum varmı başka bir çözüm