Uzman Üye
Discord gelin ekran açacağım. Müşteri beni 500 TL dolandırdı.@m1l000 Evet alıcıya ücretini iade etmeniz bekleniyor.
Hepsinin kaydı duruyor dostum admine gösterilecek 500 tl dolandırdığın kısım dahiltam aksine hiçbir zaman çalışmadığını belirtmek isterim 4-5 kere denememize rağmen ticketleri hepsini kendi mesajlarınız dahil atabilirsiniz eğitimden sonra oyun ortasında yediğim van 152ler ticketlerde mesajlarda duruyordur denetim kaydından silinmediyse
500tl dolandırdıgım kısım derken rica ediyorum hepsini okut en baştan admine kendi yazdıkların dahil hepsinin ss bende de var çünkü bilgin olsunHepsinin kaydı duruyor dostum admine gösterilecek 500 tl dolandırdığın kısım dahil
TPM bypass için ekstra para istemedim ben bypassı yaptım sen tpm spoof için 500 tl vereceğini söyledin, yaptıktan sonra vermedin kayıtları duruyor.500tl dolandırdıgım kısım derken rica ediyorum hepsini okut en baştan admine kendi yazdıkların dahil hepsinin ss bende de var çünkü bilgin olsun
ve ekstra olarak evet yapabilirse 500tl vereceğimi söyledim fakat yapamadın sorun orada dostum yapsaydın eğer vericektim yapamadığın bir işlem için tpm bypass için neden ekstra para istiyorsun
tpm hatasını geçip oyuna sorunsuz gireceğim şekilde söyledimTPM bypass için ekstra para istemedim ben bypassı yaptım sen tpm spoof için 500 tl vereceğini söyledin, yaptıktan sonra vermedin kayıtları duruyor.
Hocam ücreti ben istemedim ben bypassı yaptım tpm spoof yap 500 tl verecem dedi ss atabilirimTpm bypass için ekstra ücret istenmesi alıcıyı alakadar etmiyor çünkü spoofer'a tpm bypass'ta dahil oluyor onun dışında satın alan tarafın banı kalktı mı kalkmadı mı geri dönüş sağlar mısınız?
bana sağlanan hiçbir destek başarılı olmadı destek olarak başka spoofer denemek önerildi fakat denenmedi ne zaman güncelleneceği belli değil net tarih veremem dediniz aynı spooferi tekrar yapıp tekrar başarısız olundu 500 tl scam atmadım siz sözünüzün eri olamadığınız söylediğiniz işlemi yapamadınızFlood halinde yazmayı bırakın burası forum sitesi, saçma bahaneler uydurmayı bırakın size her türlü destek sağlandı üstüne 500 tl scam atıp şikayet konusu açtınız. Sizce bu yaptığınız normal mi?
banım kalkmadıTpm bypass için ekstra ücret istenmesi alıcıyı alakadar etmiyor çünkü spoofer'a tpm bypass'ta dahil oluyor onun dışında satın alan tarafın banı kalktı mı kalkmadı mı geri dönüş sağlar mısınız?
tam aksine oyuna ban yemeden giriş yapabilirsem hataları geçip ekstra 500tl ödeme yapabileceğimi söyledim ben orda oyuna ban yemeden giriş yapmak için satın aldığım hizmetin üstüne ekstra para vermeyi teklif ediyorum 700tl verdim 500tl olarak bile geri ödeme yapsanız olur spoofer başarısız oldu diye de size belirtiyorum siz geri ödeme yapmama taraftarı oluyorsunuzHocam ücreti ben istemedim ben bypassı yaptım tpm spoof yap 500 tl verecem dedi ss atabilirim
Banın kalktı 1 gün sonra val 5 yediğini iddia ettin.bana sağlanan hiçbir destek başarılı olmadı destek olarak başka spoofer denemek önerildi fakat denenmedi ne zaman güncelleneceği belli değil net tarih veremem dediniz aynı spooferi tekrar yapıp tekrar başarısız olundu 500 tl scam atmadım siz sözünüzün eri olamadığınız söylediğiniz işlemi yapamadınız
banım kalkmadı
1 gün sonra mı ? tam aksine 2-3 saat sonra belirttimBanın kalktı 1 gün sonra val 5 yediğini iddia ettin.
val 5 delay ban değil van 152 delay ban.1 gün sonra mı ? tam aksine 2-3 saat sonra belirttim
ve benim alanım değil fakat val5 delay ban bilginiz olsun spooferda bir yerler spooflanmadıgı için geliyor ilk kez spof almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?