Spoofer alırken dolandırıldım #ÇÖZÜLDÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/j...r-asus-destekli-valorant-o-rust-o-lol.311265/ arkadaştan spoofer aldım ve işe yaramadı en az 4-5 kere denememize rağmen para iadesi istedim onu da yapmadı sonra spooferi yapabileceğini söyledi güncelleme yaptım dedi ve yine çalışmadı günlerce kaç kere formatlardan sonra bile çalışmadı vpn ile oyuna girmemi sağladı fakat vpn ile de oynayınca val5 atmaya başladı yetkililerden yardım istiyorum arkadaşta kabul ederse tüm konuşmaları atabilirim buraya yetkiliyede atabilirim

@#Adc Main

@#Adc Main

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
@adcmain

en az 4-5 kere yapmamıza rağmen çözülmedi

kendisinden farklı olarakda iade istedğimde iade yapamayacağını telafi edeceğini söyledi fakat telafi edilmedi iade de yapılmadı tam aksine 2 adet hesabımda spoof işlemi yapıldı sanılıp banlandı aynı zamanda yeni açılmış hesapları saymıyorum 0 levelden başladıklarımı

Banlı Üye
Müşterinin yaşadığı ban durumu tarafımca yapılan işlemler sonucunda kaldırılmıştır. VPN olduğunu iddia ettiği WARP (bildiğiniz discorda girmek için olan) kullanmamak için TPM spoof atmamı istedi 500 TL karşılığında, ben bu işlemi yaptım ücreti istediğimde açıkça vermeyeceğini belirtti bundan sonra destek vermeyi kestim (Dolandırılan ben oldum) Yani benim sağladığım hizmet yerine getirilmiştir. Ancak bu işlemden sonra kullanıcının kendi yaptığı müdahaleler (farklı denemeler, public bypass vb.) nedeniyle müşteri val 5 yediğini iddia etmektedir.
Müşteri tarafında yapılan ekstra müdahaleler sonucu oluşan problemlerin sorumluluğu bana ait değildir.

Ayrıca spoofer kullanımı teknik işlemler olduğu için her adımın doğru uygulanması gerekir. Kullanıcının kendi başına yaptığı işlemler sonrasında yaşanan hatalar, ilk sağlanan hizmetin başarısız olduğu anlamına gelmez.

Özetle; tarafımca sunulan hizmet gerçekleştirilmiştir. Sonrasında oluşan sorunlar kullanıcı kaynaklıdır.
Bütün kayıtlar tickette durmaktadır.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tam aksine hiçbir zaman çalışmadığını belirtmek isterim 4-5 kere denememize rağmen ticketleri hepsini kendi mesajlarınız dahil atabilirsiniz eğitimden sonra oyun ortasında yediğim van 152ler ticketlerde mesajlarda duruyordur denetim kaydından silinmediyse

ve yukarıda attıgım ssde arkadaşın kendisi de kabul etmiştir çalışmadığını farklı spoofer teklif etmiştir iade yerine ve farklı spoofer ile de herhangi bir işlem yapılmayıp açılmamıştır

Banlı Üye
tam aksine hiçbir zaman çalışmadığını belirtmek isterim 4-5 kere denememize rağmen ticketleri hepsini kendi mesajlarınız dahil atabilirsiniz eğitimden sonra oyun ortasında yediğim van 152ler ticketlerde mesajlarda duruyordur denetim kaydından silinmediyse
Hepsinin kaydı duruyor dostum admine gösterilecek 500 tl dolandırdığın kısım dahil

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hepsinin kaydı duruyor dostum admine gösterilecek 500 tl dolandırdığın kısım dahil
500tl dolandırdıgım kısım derken rica ediyorum hepsini okut en baştan admine kendi yazdıkların dahil hepsinin ss bende de var çünkü bilgin olsun

ve ekstra olarak evet yapabilirse 500tl vereceğimi söyledim fakat yapamadın sorun orada dostum yapsaydın eğer vericektim yapamadığın bir işlem için tpm bypass için neden ekstra para istiyorsun

Banlı Üye

500tl dolandırdıgım kısım derken rica ediyorum hepsini okut en baştan admine kendi yazdıkların dahil hepsinin ss bende de var çünkü bilgin olsun

ve ekstra olarak evet yapabilirse 500tl vereceğimi söyledim fakat yapamadın sorun orada dostum yapsaydın eğer vericektim yapamadığın bir işlem için tpm bypass için neden ekstra para istiyorsun
TPM bypass için ekstra para istemedim ben bypassı yaptım sen tpm spoof için 500 tl vereceğini söyledin, yaptıktan sonra vermedin kayıtları duruyor.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ve aynı zamanda spoofer yapılmış olsa yapabilmiş olsaydın neden birdaha birdaha format atıp tekrar yapıyoruz işlemi neden bir gün içinde 2-3 kere format atıp tekrar yapıyoruz 1-2 saat aralıkla

TPM bypass için ekstra para istemedim ben bypassı yaptım sen tpm spoof için 500 tl vereceğini söyledin, yaptıktan sonra vermedin kayıtları duruyor.
tpm hatasını geçip oyuna sorunsuz gireceğim şekilde söyledim

ban yiyecek miyim yemeyecek miyim kesin bir sonuç söyle bana main hesabıma gireceğim diye belirttim kesinlikle kesinlikle ban olmayacağını söylediğin halde ban yedim

ve spoof işe yaramadı fakat yine de spoof warp ile çalışıyorsa belirtmelisin 80 ms oyun oynamak kimse istemez ve oynanmaz da en baştan ekstra birşey varmı bilmem gereken diye de sormuştum

Banlı Üye
Flood halinde yazmayı bırakın burası forum sitesi, saçma bahaneler uydurmayı bırakın size her türlü destek sağlandı üstüne 500 tl scam atıp şikayet konusu açtınız. Sizce bu yaptığınız normal mi?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tpm bypass için ekstra ücret istenmesi alıcıyı alakadar etmiyor çünkü spoofer'a tpm bypass'ta dahil oluyor onun dışında satın alan tarafın banı kalktı mı kalkmadı mı geri dönüş sağlar mısınız?

Banlı Üye
Tpm bypass için ekstra ücret istenmesi alıcıyı alakadar etmiyor çünkü spoofer'a tpm bypass'ta dahil oluyor onun dışında satın alan tarafın banı kalktı mı kalkmadı mı geri dönüş sağlar mısınız?
Hocam ücreti ben istemedim ben bypassı yaptım tpm spoof yap 500 tl verecem dedi ss atabilirim

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Flood halinde yazmayı bırakın burası forum sitesi, saçma bahaneler uydurmayı bırakın size her türlü destek sağlandı üstüne 500 tl scam atıp şikayet konusu açtınız. Sizce bu yaptığınız normal mi?
bana sağlanan hiçbir destek başarılı olmadı destek olarak başka spoofer denemek önerildi fakat denenmedi ne zaman güncelleneceği belli değil net tarih veremem dediniz aynı spooferi tekrar yapıp tekrar başarısız olundu 500 tl scam atmadım siz sözünüzün eri olamadığınız söylediğiniz işlemi yapamadınız

banım kalkmadı

Hocam ücreti ben istemedim ben bypassı yaptım tpm spoof yap 500 tl verecem dedi ss atabilirim
tam aksine oyuna ban yemeden giriş yapabilirsem hataları geçip ekstra 500tl ödeme yapabileceğimi söyledim ben orda oyuna ban yemeden giriş yapmak için satın aldığım hizmetin üstüne ekstra para vermeyi teklif ediyorum 700tl verdim 500tl olarak bile geri ödeme yapsanız olur spoofer başarısız oldu diye de size belirtiyorum siz geri ödeme yapmama taraftarı oluyorsunuz

Banlı Üye
bana sağlanan hiçbir destek başarılı olmadı destek olarak başka spoofer denemek önerildi fakat denenmedi ne zaman güncelleneceği belli değil net tarih veremem dediniz aynı spooferi tekrar yapıp tekrar başarısız olundu 500 tl scam atmadım siz sözünüzün eri olamadığınız söylediğiniz işlemi yapamadınız

banım kalkmadı
Banın kalktı 1 gün sonra val 5 yediğini iddia ettin.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ve ekstra olarak gerçekten yoruldum sende burdasın mesajlarda duruyor en az 6-7 kere format atılıp denenmedi mi spoofer ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...