Van 152 hatası, Valorant'ta HWID (Hardware ID) banı aldığınız anlamına gelir. Bu, sistem bileşenlerinizin bir kısmının banlandığı anlamına gelir. Spooferlar, bu banı atlatmanıza yardımcı olabilir, ancak genellikle riskli ve güvenilir değildir.Arkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.
Laptop Asus Tuf Gamin kullanıyorum. Spoofer almak yerine format attırsam banım kalkar mı, Format sırasında neler yapmam gerekiyor ?
Daha önce yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
kalkmaz hw reset gerekiyor diye biliyorumArkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.
Laptop Asus Tuf Gamin kullanıyorum. Spoofer almak yerine format attırsam banım kalkar mı, Format sırasında neler yapmam gerekiyor ?
Malesef ama keşke kalksa hiç gerek kalmaz spoofera spoofer almadan yapabilirsin bu konuya göz at https://memoryhackers.org/konular/v...yor-working-asus-msi-gigabyte-biostar.238718/Arkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.
kalkmaz kankaArkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.
kesinlikle kalkmaz knk haberın olsunArkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.