Spoofer dışında başka yöntemler var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba. Yaklaşık olarak 2-2.5 ay önce Valorant'tan ban yedim. 3.Parti uygulama kullandın dediler . Halbuki öyle bişey yok. Bir daha ticket attım ancak bana dediler ki ''gerekli bilgi verilmiştir birdaha bu konu hakkında bilet atarsanız konu otomatik olarak kapatılacaktır.'' dendi. Riot yetkililerinin ilgisizliği üzerine spoofer kullanmak istiyorum. İlla spoofer olacak değil de başka yöntemler var mı açabileceğim ? (Biraz araştırdım ve Amidewin diye bi çözüm buldum. Laptop kullanıyorum- Lenovo YT20- Bu Amidewin işe yarar mı bilginiz var mı ?)

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum ticketi riota dürüst olcaksın hile kullandıysam kullandım de ve bütün valorant oyunculuarndan özür dile ve 3 ay beklicen başka çaren yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
boş yere yemezsin kanka elbet bir şey vardır

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
E6 36 Yeraltı yerimiz sokaklar
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Güzel bi dille açıkça anlatırsan kaldıracaklarını düşünüyorum knk

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba. Yaklaşık olarak 2-2.5 ay önce Valorant'tan ban yedim. 3.Parti uygulama kullandın dediler . Halbuki öyle bişey yok. Bir daha ticket attım ancak bana dediler ki ''gerekli bilgi verilmiştir birdaha bu konu hakkında bilet atarsanız konu otomatik olarak kapatılacaktır.'' dendi. Riot yetkililerinin ilgisizliği üzerine spoofer kullanmak istiyorum. İlla spoofer olacak değil de başka yöntemler var mı açabileceğim ? (Biraz araştırdım ve Amidewin diye bi çözüm buldum. Laptop kullanıyorum- Lenovo YT20- Bu Amidewin işe yarar mı bilginiz var mı ?)
Durumu yalan olmadan düz ne yaşadıysan anlatırsan banını kaldırabilirler

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun bilader farklı bir oyunda hile açarken vanguardı açık unuttuysan onunla alakalıdır.

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka cheat engineyi bile algılıyor vanguard
onun için sıkıntı biraz

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun knk yapacak bişi yok yeni hesap aç yada valo yetkilileriyle görüsebilirsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende ban yemiştim cs de mevlana kulanırken adamlara cs de hile yaptığımı fakat banı valodan yediğimi söyledim adamlar hangi oyun olduğu farketmez oyununuzu düzgün oynayın diye cevap verdi :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aynısı banada oldu riot vanduard doğrudan valoranta girerken senin bilgisayarını tarıyor çözümü memory ui uygulaması (XFProject) yüzünden oyun sana ban atıyor ama eğer xfprojecti bir süreliğine sielrsen oyunu oynayabişlirsin fakar banlandığın için 4 ay sonra açılacak benim 1 tane 3000 tl 1 tane 1000 tl 1 tanede 300 tl lik hesaplarıom gitti geçmiş olsun

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
aynısı banada oldu riot vanduard doğrudan valoranta girerken senin bilgisayarını tarıyor çözümü memory ui uygulaması (XFProject) yüzünden oyun sana ban atıyor ama eğer xfprojecti bir süreliğine sielrsen oyunu oynayabişlirsin fakar banlandığın için 4 ay sonra açılacak benim 1 tane 3000 tl 1 tane 1000 tl 1 tanede 300 tl lik hesaplarıom gitti geçmiş olsun
hocam senin dahasıkıntılı ya çok geçmiş olsun. Ben bi bilet attım bakalım sonuç ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...