Kanka valla kullanmadım niye yalan söyleyeyimdostum ticketi riota dürüst olcaksın hile kullandıysam kullandım de ve bütün valorant oyunculuarndan özür dile ve 3 ay beklicen başka çaren yok
hocam cidden ticket attım kaldırmıyorlar 2 aydır bekliyorumdurumu anlat kaldırır riot
çok ban yedim kaldırdı
işte nedenini sordum bana ban yedirten clienti bile söylemediler. MemoryUI olabilir mi sizce?boş yere yemezsin kanka elbet bir şey vardır
şuan dediniz ben deneyecceğim tekrardan umarım açarlar. Sizin gibi diğer arkadaşlar da yazmış bi sorayım.Güzel bi dille açıkça anlatırsan kaldıracaklarını düşünüyorum knk
Durumu yalan olmadan düz ne yaşadıysan anlatırsan banını kaldırabilirlerÖncelikle merhaba. Yaklaşık olarak 2-2.5 ay önce Valorant'tan ban yedim. 3.Parti uygulama kullandın dediler . Halbuki öyle bişey yok. Bir daha ticket attım ancak bana dediler ki ''gerekli bilgi verilmiştir birdaha bu konu hakkında bilet atarsanız konu otomatik olarak kapatılacaktır.'' dendi. Riot yetkililerinin ilgisizliği üzerine spoofer kullanmak istiyorum. İlla spoofer olacak değil de başka yöntemler var mı açabileceğim ? (Biraz araştırdım ve Amidewin diye bi çözüm buldum. Laptop kullanıyorum- Lenovo YT20- Bu Amidewin işe yarar mı bilginiz var mı ?)
doğru diyorsunuz hocam olabilir cs de skin changer açıyordum bi aralargeçmiş olsun bilader farklı bir oyunda hile açarken vanguardı açık unuttuysan onunla alakalıdır.
cevap verirseler yazacağım hocam belki de MemoryUI yüzünden olmuştur.Durumu yalan olmadan düz ne yaşadıysan anlatırsan banını kaldırabilirler
kanka cheat engineyi bile algılıyor vanguard
onun için sıkıntı biraz
olabilir hocam deneyeceğimticket atabilirsin
valla acayipmiş kanka yabende ban yemiştim cs de mevlana kulanırken adamlara cs de hile yaptığımı fakat banı valodan yediğimi söyledim adamlar hangi oyun olduğu farketmez oyununuzu düzgün oynayın diye cevap verdi
aynısı banada oldu riot vanduard doğrudan valoranta girerken senin bilgisayarını tarıyor çözümü memory ui uygulaması (XFProject) yüzünden oyun sana ban atıyor ama eğer xfprojecti bir süreliğine sielrsen oyunu oynayabişlirsin fakar banlandığın için 4 ay sonra açılacak benim 1 tane 3000 tl 1 tane 1000 tl 1 tanede 300 tl lik hesaplarıom gitti geçmiş olsunÖncelikle merhaba. Yaklaşık olarak 2-2.5 ay önce Valorant'tan ban yedim. 3.Parti uygulama kullandın dediler . Halbuki öyle bişey yok. Bir daha ticket attım ancak bana dediler ki ''gerekli bilgi verilmiştir birdaha bu konu hakkında bilet atarsanız konu otomatik olarak kapatılacaktır.'' dendi. Riot yetkililerinin ilgisizliği üzerine spoofer kullanmak istiyorum. İlla spoofer olacak değil de başka yöntemler var mı açabileceğim ? (Biraz araştırdım ve Amidewin diye bi çözüm buldum. Laptop kullanıyorum- Lenovo YT20- Bu Amidewin işe yarar mı bilginiz var mı ?)
hocam senin dahasıkıntılı ya çok geçmiş olsun. Ben bi bilet attım bakalım sonuç ne olacakaynısı banada oldu riot vanduard doğrudan valoranta girerken senin bilgisayarını tarıyor çözümü memory ui uygulaması (XFProject) yüzünden oyun sana ban atıyor ama eğer xfprojecti bir süreliğine sielrsen oyunu oynayabişlirsin fakar banlandığın için 4 ay sonra açılacak benim 1 tane 3000 tl 1 tane 1000 tl 1 tanede 300 tl lik hesaplarıom gitti geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?