Spoofer hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
( konuyu nereye acıcamı bilemedim simdiden kusura bakmayın yanlış yere actıysam )
arkadaşlar bu spoofer kullanınca ve süresi bitince tekrar ban yermiyiz bazı sitelerde var valorant vs baska oyunların donanım banını kaldırnca spooferin süresi bitince tekrar ban yiyomuyuz oyunda kulananlar bilgilendirme yaparsaniz seviniriz şimdiden teşekkürler.

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Spoofer süreli olmaz diye biliyorum, ücretli satılan spoofer almanıda tavsiye etmem, ki Spoofer çoğu oyunda ban'ının açılmasını sağlamaz...

Yani mantıken düşündüğün zaman ücretli olanı aldın ve süresi var, spoofer sistemi şöyle çalışıyor bir kere HDD Serial'ı değişiyor ve serial AAA-1111 olsun spoofer ile BBB-2222 oluyor yani süresi bitince ban yemezsin ki Spoofer bir işe yaramaz bence kullanma..

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Spoofer süreli olmaz diye biliyorum, ücretli satılan spoofer almanıda tavsiye etmem, ki Spoofer çoğu oyunda ban'ının açılmasını sağlamaz...
1 tane siteyi takip ediyordum baya uzun süredir üzerinde çalışıyolardı şuan gelmiş 1 days lık 11 dolar gibi bi ücreti gözüküyor egerki süresiz kalkıcaksa 11 usd ye deger bence onun icin actım konuyu

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
1 tane siteyi takip ediyordum baya uzun süredir üzerinde çalışıyolardı şuan gelmiş 1 days lık 11 dolar gibi bi ücreti gözüküyor egerki süresiz kalkıcaksa 11 usd ye deger bence onun icin actım konuyu
Tekrar ediyorum Spoofer harddisk seriali değiştirir hangi oyunda ban yedin ve kullanacaksın bilmiyorum ama, satın almanı önermem..

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bide valorant icin donanım banı

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bide valorant icin donanım banı
Valorant içinse hiç bulaşma Anakart'ına ban atmışlardır, bende yedım zar zor konuştum ikna ettim yetkiilileri 2021 ocak 15'inde açacaklar. harddşsk değiştim fark etmiyor Anakart'ını değiştirirsen rahatlıkla oynarsın spoofer'a bulaşma.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Valorant içinse hiç bulaşma Anakart'ına ban atmışlardır, bende yedım zar zor konuştum ikna ettim yetkiilileri 2021 ocak 15'inde açacaklar. harddşsk değiştim fark etmiyor Anakart'ını değiştirirsen rahatlıkla oynarsın spoofer'a bulaşma.
anakartı yeni değiştim son paramla msı anakartı bide ram aldım onuda gecen acıldı banım bende yemiştim yazdım actılar sagolsunlar aga salak kafam bunny hop sicript kullandım bıraz niye kulanırsın ki banlandım tekrar spoofer cözümse onu denemek istiyorum 100 lira dan felan kacmak istemem egerki sınırsız kaldırıyosa banımı

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
anakartı yeni değiştim son paramla msı anakartı bide ram aldım onuda gecen acıldı banım bende yemiştim yazdım actılar sagolsunlar aga salak kafam bunny hop sicript kullandım bıraz niye kulanırsın ki banlandım tekrar spoofer cözümse onu denemek istiyorum 100 lira dan felan kacmak istemem egerki sınırsız kaldırıyosa banımı
Spoofer çözüm değil anakartı değiştirmek çözüm :) boşuna vakit kaybedersin bende kafama tüküreyim neden hile kullanıyorum ki, on numara oyun valorant gerek yok

Üye
5 HİZMET YILI
Tekrar ediyorum Spoofer harddisk seriali değiştirir ama tekrardan almanı onaylamam

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum spofer işine gurme derim paralı satılanlarda var ama oyunun banını kaldırmaya hiç bir şekilde ise yaramaz ama pc nin serialini değiştirir fakat oyun için bir fayda sağlamaz bu konuya tam 1 ay kafa patlattım ama ele alınacak değerde bir kanıt bulamadım

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum spofer işine gurme derim paralı satılanlarda var ama oyunun banını kaldırmaya hiç bir şekilde ise yaramaz ama pc nin serialini değiştirir fakat oyun için bir fayda sağlamaz bu konuya tam 1 ay kafa patlattım ama ele alınacak değerde bir kanıt bulamadım
haklısın aslında oyuna bi etkisi olmaz

M E M O R Y H A C K E R S
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
I have site that im using right now but it will cost around 11$

Üye
5 HİZMET YILI
spoffer açıkken ban yersen spoffer daki hwid ban yiyor sen yemezsin süresi bitmez spoffer ın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
değerli önerileriniz için cok sagolun valorant desteğe yazdım ban Cihaz Banı'nın kalkacağı tarih ise: 25/01/2021'dir. diye bir mesaj gondermiş almama gerek kalmadı

Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
denemeden bilemezsin ayrıca donanım ban valoranta kalktı sadece hesap perma yiyor diye biliyorum

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim ip ban hwid ban yediğimiz zaman bizim kullandığımız bir çözüm var Ben bu konu hakkında daha önce paylaşım yaptım istersen bir dene wolftü yaz arama ya benim fotoğrafımı göreceksin gir oraya kardeşim orada yazdıklarımın aynısını uygula Hani elimden gelen bu kadar Umarım yardımcı olurum Kolay gelsin şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...