- Yasaklandı
-
Banlı Üye
1 tane siteyi takip ediyordum baya uzun süredir üzerinde çalışıyolardı şuan gelmiş 1 days lık 11 dolar gibi bi ücreti gözüküyor egerki süresiz kalkıcaksa 11 usd ye deger bence onun icin actım konuyuSpoofer süreli olmaz diye biliyorum, ücretli satılan spoofer almanıda tavsiye etmem, ki Spoofer çoğu oyunda ban'ının açılmasını sağlamaz...
Tekrar ediyorum Spoofer harddisk seriali değiştirir hangi oyunda ban yedin ve kullanacaksın bilmiyorum ama, satın almanı önermem..1 tane siteyi takip ediyordum baya uzun süredir üzerinde çalışıyolardı şuan gelmiş 1 days lık 11 dolar gibi bi ücreti gözüküyor egerki süresiz kalkıcaksa 11 usd ye deger bence onun icin actım konuyu
bide valorant icin donanım banı1 tane siteyi takip ediyordum baya uzun süredir üzerinde çalışıyolardı şuan gelmiş 1 days lık 11 dolar gibi bi ücreti gözüküyor egerki süresiz kalkıcaksa 11 usd ye deger bence onun icin actım konuyu
Valorant içinse hiç bulaşma Anakart'ına ban atmışlardır, bende yedım zar zor konuştum ikna ettim yetkiilileri 2021 ocak 15'inde açacaklar. harddşsk değiştim fark etmiyor Anakart'ını değiştirirsen rahatlıkla oynarsın spoofer'a bulaşma.bide valorant icin donanım banı
anakartı yeni değiştim son paramla msı anakartı bide ram aldım onuda gecen acıldı banım bende yemiştim yazdım actılar sagolsunlar aga salak kafam bunny hop sicript kullandım bıraz niye kulanırsın ki banlandım tekrar spoofer cözümse onu denemek istiyorum 100 lira dan felan kacmak istemem egerki sınırsız kaldırıyosa banımıValorant içinse hiç bulaşma Anakart'ına ban atmışlardır, bende yedım zar zor konuştum ikna ettim yetkiilileri 2021 ocak 15'inde açacaklar. harddşsk değiştim fark etmiyor Anakart'ını değiştirirsen rahatlıkla oynarsın spoofer'a bulaşma.
Spoofer çözüm değil anakartı değiştirmek çözümanakartı yeni değiştim son paramla msı anakartı bide ram aldım onuda gecen acıldı banım bende yemiştim yazdım actılar sagolsunlar aga salak kafam bunny hop sicript kullandım bıraz niye kulanırsın ki banlandım tekrar spoofer cözümse onu denemek istiyorum 100 lira dan felan kacmak istemem egerki sınırsız kaldırıyosa banımı
eyw reis değerli yorumlarınız icin teşekkür ederim saldım riota yoneldim onlara yazılıyorumTekrar ediyorum Spoofer harddisk seriali değiştirir ama tekrardan almanı onaylamam
haklısın aslında oyuna bi etkisi olmazDostum spofer işine gurme derim paralı satılanlarda var ama oyunun banını kaldırmaya hiç bir şekilde ise yaramaz ama pc nin serialini değiştirir fakat oyun için bir fayda sağlamaz bu konuya tam 1 ay kafa patlattım ama ele alınacak değerde bir kanıt bulamadım
yanlış biliyosun hesap kuruyorum gırıyom oyuna banlanıyo yazdım valorant destek tarih verdi donanım banının kalkacagıdenemeden bilemezsin ayrıca donanım ban valoranta kalktı sadece hesap perma yiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?