ben buldum bi yerde ama ücretsizlere güvenilmiyor en iyisi para ile almak ama bios sıkıntım var malesefBenimde valorant banım var ama ne yaptıysam kaldıramamdım spofer nereden bulabilirm yada nasıl kaldıra bilirim.
Benimde valorant banım var ama ne yaptıysam kaldıramamdım spofer nereden bulabilirm yada nasıl kaldıra bilirim.Githuptan bulabime sansın var hiç bakmayı denedinmi peki.
Gigabyte, and cpu amdAnakart modelin nedir? MSI, GIGABYTE, ASUS gibi anakartlar kullanıyorsan çözümü var.
Bios guncelleme gerekli diye biliyorummerhaba arkadaşlar spoofer satın almak istiyorum ama bios güncellemesi istiyorlar sanırım ama benim bilgisayarımda bios yok yinede spoof yapsam bilgisayara bios olmadığı için banım kalkarmı valorant için kullanıcam spooferi vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli param boşuna gitmesin ilginiz için şimdiden teşekkürler
not: konuyu yanlış yere açtıysam doğru yere taşınmasını arz ederim.
Şimdi hocm bios önemli tabii ki ama bios gerektiren ve gerektirmeyen spoofer'lar var ona göre bak ona göre al spoofer'ını o yüzden sonradan problem yaşamazsınmerhaba arkadaşlar spoofer satın almak istiyorum ama bios güncellemesi istiyorlar sanırım ama benim bilgisayarımda bios yok yinede spoof yapsam bilgisayara bios olmadığı için banım kalkarmı valorant için kullanıcam spooferi vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli param boşuna gitmesin ilginiz için şimdiden teşekkürler
not: konuyu yanlış yere açtıysam doğru yere taşınmasını arz ederim.
Bios update olmadan ban kaldıran bir tek temp spoofer var o da uzun vadeli değil her bilgisayarı yeniden başlattığında spoof atman gerekiyor ve dt olma ihtimali yüksek olur. Bunun dışında kim sana bios update olmadan ban kaldırma vaadi veriyorsa seni dolandırmak ister bilgin olsun.ben buldum bi yerde ama ücretsizlere güvenilmiyor en iyisi para ile almak ama bios sıkıntım var malesef
kalkmassa ne olur acaba bilen var mı ??Büyük ihtimalle kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?