Spoofer yapmak için bios önemlimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FixV5
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar spoofer satın almak istiyorum ama bios güncellemesi istiyorlar sanırım ama benim bilgisayarımda bios yok yinede spoof yapsam bilgisayara bios olmadığı için banım kalkarmı valorant için kullanıcam spooferi vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli param boşuna gitmesin ilginiz için şimdiden teşekkürler

not: konuyu yanlış yere açtıysam doğru yere taşınmasını arz ederim.

Griffin Premium
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bios update gerekiyor dostum. Hangi spooferi alırsan al maalesef bu şart

Üye
3 HİZMET YILI
Benimde valorant banım var ama ne yaptıysam kaldıramamdım spofer nereden bulabilirm yada nasıl kaldıra bilirim.
What The Surprise GIF by Xbox

FixV5
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benimde valorant banım var ama ne yaptıysam kaldıramamdım spofer nereden bulabilirm yada nasıl kaldıra bilirim.
What The Surprise GIF by Xbox
ben buldum bi yerde ama ücretsizlere güvenilmiyor en iyisi para ile almak ama bios sıkıntım var malesef

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
I hope the scammer will be updated every period of time to avoid bans

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Anakart modelin nedir? MSI, GIGABYTE, ASUS gibi anakartlar kullanıyorsan çözümü var.

Üye
3 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar spoofer satın almak istiyorum ama bios güncellemesi istiyorlar sanırım ama benim bilgisayarımda bios yok yinede spoof yapsam bilgisayara bios olmadığı için banım kalkarmı valorant için kullanıcam spooferi vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli param boşuna gitmesin ilginiz için şimdiden teşekkürler

Bios guncelleme gerekli diye biliyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Şimdi hocm bios önemli tabii ki ama bios gerektiren ve gerektirmeyen spoofer'lar var ona göre bak ona göre al spoofer'ını o yüzden sonradan problem yaşamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben buldum bi yerde ama ücretsizlere güvenilmiyor en iyisi para ile almak ama bios sıkıntım var malesef
Bios update olmadan ban kaldıran bir tek temp spoofer var o da uzun vadeli değil her bilgisayarı yeniden başlattığında spoof atman gerekiyor ve dt olma ihtimali yüksek olur. Bunun dışında kim sana bios update olmadan ban kaldırma vaadi veriyorsa seni dolandırmak ister bilgin olsun.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bios olmadan yapan ismi geçen yüksek mebla isteyen bir spoofer var ama önermem haftada 1 dt parasını haketmiyor

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dostum nasıl bios yok

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bazı oyunların yasakları ekran kartı seri numarası ile log tutuyor yani bios ayarları bir nevi önem taşıyor, Seri NO'lara atılan bir yasak Spoofer ile kalkabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...