Spoofer yapmak için bios önemlimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ücretsiz spoofer kullanma ücretli kullanıcaksan da bios lazım ve bios un güncel olması lazım

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar spoofer satın almak istiyorum ama bios güncellemesi istiyorlar sanırım ama benim bilgisayarımda bios yok yinede spoof yapsam bilgisayara bios olmadığı için banım kalkarmı valorant için kullanıcam spooferi vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli param boşuna gitmesin ilginiz için şimdiden teşekkürler

Vardır vardır biossuz bilgisayar mı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Reis bios şart kalkmayabilir

Üye
3 HİZMET YILI
arkadaslar kalkmıyor mecbur anakart degismek sart gibi geliyor .

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ne yazıkki bios lazım dostum. Bios update yapman lazım spooferi çalıştırabilmek için.

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam size şöyle diyebilirim her anakart da spooferlar çalışmaz spooferı alirken benim anakartim bu model bunda çalışır mi diye sorman lazim. genelde gigabyte ve asus kartlarda kaldiriliyor

Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba, konuyu canlandırmak istedim. vanguard tarafından donanım kısıtlanması aldım. çözüm spoofer hatta ücretli ve güvenilir olanları. verdik parasını ama bios uptade'in önemini sizde bende biliyorum ama bir problem ile karşlılaştım. donanımlarım;
anakart : ga x79 ud3
ekran kartı : msi1660 ventus xs oc
işlemci : i7 4820k
ssd : sandisk 240 gb
bios versiyon : f18(tahminen beta versiyon)

biosun en güncel versiyonu F20 olarak geçiyor. internet sitesinde f16 ve f20 güncellemelerini bulabildim. f20'yi indirdim ve biosu güncelledim. bilgisayarı açtığımda çok az yavaşlık ve çok çok nadir ara sıra takılmalar ve donmalar hissettim. kapattım ve bir sonraki gün tekrardan açtığımda bu sefer 5-7 dk geçti ve hemen dondu hiç bir şekilde uygulama masaüstü görev yönetici klavye çalışmıyordu(lazım olur diye yazıyorum mouse oynuyor fakat tıklamıyordu) reset atıp tekrardan başlattım yine aynı şey oldu ve bu sefer bekledim reset atmadım. yavaştan kendine geliyor gibiydi görev yöneticisinden cpu gpu ssdyi kontrol ettiğimde cpu gpu normal ama ssd %100 çalışıyor fakat hiç bir şey yazmıyordu ya da çalıştırmıyordu. nereden biliyorsun diye sorarsanız işlemler kısmında diski aşırı kullanan hiç birşey yoktu. hd tune pro ile tarattım ssd 'de hiç bir problem gözükmüyordu. şu an tekrardan F18 sürümüne düşürüp format attım normale döndük. problem ise şu;

şimdi ise spoofer'ı satın aldım işlemleri uyguladık sadece valorant'ı indirmek kaldı. ama önce bios'u tekrardan güncellesem mi güncellemesem mi diye düşünüyorum. güncellersem yine kasma ve donmalar olacak oynayamıcam diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...