Spor Parası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ya ben her sene vermekten bıktım. Her sene spor parası veriyoruz malzeme yok diye. Benim anlamadığım şey bu malzemelere noluyor. Cinler mi götürüyor anlamıyorum ki. Sorum olacak size.
Devlet okuluna para vermek zorunlu mu?
Benim bildiğim kadarıyla isteğe bağlı ama zorunlu olarak söylüyor hoca bize.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Spor parası topluyorlar bizden de ama ben vermedim neden vermedim ? Parayı topluyorlar top alacağız diye beden dersi geliyor adamdan top istiyoruz okulda top yok alamıyoruz diyor o zaman neden para topladın zorunlu para vereceksin diye bir şey yok ben vermiyorum.

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Spor parası topluyorlar bizden de ama ben vermedim neden vermedim ? Parayı topluyorlar top alacağız diye beden dersi geliyor adamdan top istiyoruz okulda top yok alamıyoruz diyor o zaman neden para topladın zorunlu para vereceksin diye bir şey yok ben vermiyorum.
Bir de bize vermezseniz 2 ders boyunca koştururum falan diyor. Ben vermeyeceğim zaten. Önceki senelerde de verdik spor parasını ama bize verdikleri top eski püskü bir şeydi. Ayağımıza dolanıyordu.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Bir de bize vermezseniz 2 ders boyunca koştururum falan diyor. Ben vermeyeceğim zaten. Önceki senelerde de verdik spor parasını ama bize verdikleri top eski püskü bir şeydi. Ayağımıza dolanıyordu.

2 ders boyunca koşturacak mı sdhjkslşds koştursun bırak verme para felan böyle insanlara 30 tl topluyorlar örnek 20 si cebe 10 tllik top alıyorlar 2 gün sonra patlıyor 1 sene top yok

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bence verilen paralar toplara değil müdürün cebine gidiyor :D

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
para verme aksine itişme tarzında yanı mecbur vereceksin vermessen böyle yaparım konuşma tekrar olursa gizlice video çek meb'e yolla şikayet et zorlan bir şey yaptıramaz sana askeriye değil orası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...