- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
Teşekkürler knks umarım daha iyisini yapabiliriz nediyelimeyvallah kanzi adamsın
Teşekkürler knks umarım daha iyisini yapabiliriz nediyelimeyvallah kanzi adamsın
Bende yok fotofoto yok mu
Sen nediyon gorilim ben miO sırt ne goril misin "ne kullanıyorsun ilk sordukları"
Hadi leğnnnngoril misin ddd
Kas dolu halini bizimle paylaşır mısınKocaman oldum herkes şişko zannediyo ama kas doluyum 100 kilo falanım
Tenis gerçekten pahalı bi spor muBen profesyonel tenisçiyim antrenman sonrası sahile vs indiğimde haliyle yanımda raketlerim oluyor ve rutin olarak karşılaştığım tepki ise herkesin tenis oynamak istemesi fakat pahalı spor diyip vazgeçmeleri. Aslında o kadar da pahalı bir hobi değil. Her defasında bunu izah ediyorum hepsine
Ye iç ... mi dedinhayvan gibisin nasıl böle oldun
oluuurBende yok foto
Sen nediyon gorilim ben mi
Hadi leğnnnn
Kas dolu halini bizimle paylaşır mısın
hobi olarak oynanan tenis pahalı değil hocam 1000 tl bütçe ile, başlangıç için iyi ekipmanlar edinerek oynanabilir. profesyonel tenis pahalı. profesyonel tenis maçlarında oynanan toplar özel toplar ve çok pahalılar. kort kiralama parası da işin içine girince ciddi rakamlar oluşuyor. ama profesyonel oynayan adam zaten bu spordan belli gelir elde ettiği için kendi kendini egale ediyor bu masraflar.Tenis gerçekten pahalı bi spor mu
Atmadın
Kesin diyorlardır yaGünlük dışarı cıkıyorum ve koşmaya başlıyorum 1000 metreyi kosup tekrar dönüp kosuyorum adamlar diyodur bunda ne ciğer var falan ama bi tepki ile karsılasmadım
Artık çok pahalı olduğu için kesinlikle duymamanız imkansıza yakın"Protein tozu alsam ben de yaparım"
Anladım aslında biraz da bahane bulmak kendine kaçamak yolu bulmak gibi bi şey gibi geldi bana insanların söyledikleri al bi ucuz yollu raket oyna gitsinhobi olarak oynanan tenis pahalı değil hocam 1000 tl bütçe ile, başlangıç için iyi ekipmanlar edinerek oynanabilir. profesyonel tenis pahalı. profesyonel tenis maçlarında oynanan toplar özel toplar ve çok pahalılar. kort kiralama parası da işin içine girince ciddi rakamlar oluşuyor. ama profesyonel oynayan adam zaten bu spordan belli gelir elde ettiği için kendi kendini egale ediyor bu masraflar.
Vakit yaptı sen yapmadınBukadar kası yapacak boş vakti berden bulmuş p....k![]()
bana şey diyolardı ayıya bak bu bizide yer diyolardı arkımı dönünce abi kollar kaç cm diyolarMerhabalar,
Ben spor dalı olarak Vücut Geliştirme ile uğraşıyorum başımdan geçen kısa olayı anlatayım;
Üniversiteye ilk gittiğimde kısa kollu bi tişörtle gitmiştim sınıftan birisi kollarımı büyük buldu dedi ki ben onları yağ sanmıştım meğerse kasmış dedi sonrsasında sınıftan bir tane kız gelip benimle konuşunca çocuğun davranışları olumsuz yönde değişti halbuki bi şeyde yapmadım
Sizin başınızdan nasıl olaylar geçti nasıl tepkiler aldınız, aslında sadece spor konusunda değil herhangi konuda biraz bi şeyler başarmış olun tepkiler hızlı bi şekilde olumlu ve olumsuz şekilde değişebiliyor
:QWEQWEQW fena olay benim başıma da gelebilirdi ama o kadar büyük değilim şu fotoları yolla bakam ya bi :QWEQWEqwdostum tamamen kıskançkık bu zamanında ben de deli gibi basıyordum kanka çok şişmiştim ve okuldayken bana steroid basıyor diye iftira atıldı okulda kullandığıma dair yalanlar atıldı ve annem çağırıldı bu yüzden durumu bildiği için ve asla kullanmayacağımı bildiği için konuştu müdürle iftirayı atanı buldular ve disiplin cezası aldı (1 hafta sonra çocuğu dövdük)
Kaç cm ? o zaman söyle bakalımbana şey diyolardı ayıya bak bu bizide yer diyolardı arkımı dönünce abi kollar kaç cm diyolar
Takmıyorum amaherkesın görüş dusuncesı farklı herkes aynı dusunemez oyle düşündü diye takma bos ver gitsin
:QWEQWEQWEQw aynaya baktığında gülüyorsan tamamdırAcikcasi cok buyutulecek bir sey oldugunu dusunmuyorum lakin kadinlar tahrik olduklarini soyluyorlar.
Aktif olarak 5 yıldır sürücüyüm peki sizKaç yıl sürdü