Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spor Yapan Biriyseniz Dışarıda Karşılaştığınız Tepkiler
Bu kadar ilaç içiyorsun öldürceksin kendini-- protein tozu kullanıyorsun sporu bıraktınmı bu kaslar hep sarkacak
halbuki kullandığın protein tozu kreatin pre workout bide vitamınler insanımız kulaktan duyma herşeye inanıyor ne yazıkki
spor yapınca bide paralel olarak protein alınca zayıflığım gitmiş yüzüm gözüm toparlanmıştı insanlar b aya hayret etmisti ama eşim bir gün gitme dinlen demişti ve tahmin ettiğim şey olmuştu bidaha gidemedim
Zamanında yaşadığım bi olay dışarda benden yaşça büyük birisi yanıma gelip ne zamandır spor yapıyorsun? Protein tozu kullandın mı? Bizim de salonumuz var gelmek istersen gibi şeyler söylemişti. Bu protein tozunu da kullanınca direkt her yeriniz kas oluyor zannediyor insanlar
ben basketbolcuyum pek fitness ile alakam yok geçen deli bir dayı gelip elimdeki topu alıp sektirerek sen nerede oynayacaksın gibi
garip sorular sordu dayı topu da vermek bilmiyor zor aldım topu elinden ama öyle garip tepkiler almadım sadece bunu söylemek istemiştim
okadar uğraşıyosun kas yapıyosun sonra bu kadar yapmana gerek yok fazlası güzel durmuyo yorumu beni irilti ediyo ben zaten sen beğen diye değil kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum sporu bu yorum beni bitiren yorum.