RA9
Seçkin Üye
yorumun için teşekkür ederim de ben zayıfken de iriydim elim kolum çok kalın o yüzden söyledim onuDostum vücut ağırlığında yaptığın tüm egzersizler senin faydana olur. Zaten bu durumda ağırlık çalışma gibi bir imkanın da yokBu arada Beden eğitimciyim ve ''Kemiklerim İri'' diye bir şey yok, Kilolu insanın da kemiği aynı, zayıf insanın da. Sadece zayıf bir insana göre Yağ oranın fazla olduğu için Kemikler iri gözüküyor Bol şans İyi çalışmalar diliyorum
hayır kısa sürede olacak bir şey değil zaten de ne kadar zaman gerektiğini merak ediyorumHocam spora başlayan herkes sonucu kısa zamanda bekliyor. Sonrada hayal kırıklığına uğrayıp bırakıyor. O yüzden sana tavsiyem yaparken eğlenmene bak biraz. Kişiden kişiye değişir o yüzden bir zaman aralığı vermek yanlış olur
boyum 178 falan 1 haftadır çalışıyorum ne kadar sürede farkı anlarımOrtalama bi erkek boyu ve 90 kilo olarak düsünürsek yaslarının belli olması en az 4-5 calısma sonra belli olur
kemiklerim iri diye birşey yok derkenyorumun için teşekkür ederim de ben zayıfken de iriydim elim kolum çok kalın o yüzden söyledim onu
Post automatically merged:
hayır kısa sürede olacak bir şey değil zaten de ne kadar zaman gerektiğini merak ediyorum
Post automatically merged:
boyum 178 falan 1 haftadır çalışıyorum ne kadar sürede farkı anlarım
aradığım cevap hocam çok teşekkür ederim bu anlattıklarını günde kaç saat dakika yapmak gerekiyor ve fit bir vücuda sahip olmam için ne kadar süre gerekiyor o zaman bırakacağım demiyorum devam edicem spor gerçekten iyi hissettiriyor fakat farkı ne zaman anlarım%70 beslenme %30 antrenman kuralını uygulamayı aksatma dostum. Antrenör lisansına sahibim ve 8-9 yıldır uğraşıyorum. en iyi yağ yakma antrenmanı ağırlık antrenmanıdır. Hipertrofi antrenmanı yazıp kendine uygun olanı uygulamaya başlayabilirsin. Plank ve mekik senin için en önemli egzersiz olacaktır. Vücut en son hangi bölgeden yağ aldıysa oradan vermeye başlarsın yani göbeğinin hızlı bir şekilde erimesini beklememelisin. 2-3 ay aralığında kendinde gelişim olduğunu farkedersin ama her gün aynanın karşısına geçip incelersen bu senin motivasyonunu düşürür. bol bol su iç ve kuru üzüm kuru kayısı gibi sindirim sistemini rahatlatıcı ve harekete geçirici şeyler tüket. sebze pek sevilmese de özellikle göbek sorunu yaşayanlar için çok önemli. Ayrıca bazı öğünleri sadece yulaf ve sütle geçirebilirsin.
evde gelısırmı sence ?Spor sadece salonda yapılan bir eylem degil kardeşim.
Azimli olursan başaramayacagın bir şey yok.
Yardımcı olarak agırlık kitleride satılıyor uygun fiyata ev için yeterli olucatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?