Spotify aile mixi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar burayi kendimiz duzenleyemiyor muyuz yani istedigimiz şarkıları koyamiyormuyuz yardımcı olan arkadaşlar detaylı anlatin detay sorunca adminler yorum kasiyoruz sanıyor teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum Aile üyeliğin varsa herkese ait kendi hesapların oluyor zaten annenin kardeşinin vs. kendi hesaplarından giriyor ordaki aile mixi genel olarak sizlerin dinlediği şarkıları kolaj haline getiriyor yani farklı farklı şarkılar dinleyin 3 kişi biri pop biri rock biri de slow dinlesin jepsinin mix haline getirip kolaj yapıyor en azından eskiden benim bildiğim kadarıyla öyle oluyordu yaklaşık 2 sene önce falan fakat şuanki durum nedir onu pekte bilemem ama o zaman mixlere karışamıyorduk kullanan arkadaşlarımı bulursam onlara soracağım inşallah en kısa zamanda sana çözüm oluruz

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ortak şarkı da ayarlayabilirsin dostum ama aile mixi olursa hesaba giren yani farklı elektronik aletlerden hepsi dinleyebilir.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
aile mixi ni spotify kendi düzenliyor dinlediğiniz şarkılara göre
ama kendi playlistini oluşturabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ortak şarkı da ayarlayabilirsin dostum ama aile mixi olursa hesaba giren yani farklı elektronik aletlerden hepsi dinleyebilir. bence bu uygun olur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hipado de vayne çalmak için bir çalma listesi istedin mi?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aile mixi ayarlayınca herkes ayarladığın mixi görebiliyor ve onlar da şarkı ekleyip çıkartabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...