Spotify bir şeyler ters gitti hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar daha önce yt'den spotify ***** yapma ile alakalı bir video izledim bir not defteri içine birkaç birşey kopyala yapıştır yaptırıp spotify dosyasına atıyordu yaptım fakat olmadı olmasa iyi artık spotify'ımıda kullanamıyorum internetten spotify web'e girdiğimde bu:Ekran Alıntısı.PNG
bilgisayardan girdiğimde de bu:
Ekran Alıntısıxx.PNG
şekilde oluyor spotify'ı bilgisayarımdan 4 5 kez kaldırıp tekrar yükledim eski sürümleri yükledim en güncel sürümleri yükledim hiç bir şekilde olmuyor.. belki pc'de yüklü olan uygulamaların olduğu bir not defteri tarzında bir şey vardı ordan olabilir ama ben yapamadım bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Windows sürümün ne bir önceki sürüme düşürmeyi denedin mi ya da güncellemeyi cracklı vs dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar daha önce yt'den spotify ***** yapma ile alakalı bir video izledim bir not defteri içine birkaç birşey kopyala yapıştır yaptırıp spotify dosyasına atıyordu yaptım fakat olmadı olmasa iyi artık spotify'ımıda kullanamıyorum internetten spotify web'e girdiğimde bu:Ekli dosyayı görüntüle 75769
bilgisayardan girdiğimde de bu:
Ekli dosyayı görüntüle 75770
şekilde oluyor spotify'ı bilgisayarımdan 4 5 kez kaldırıp tekrar yükledim eski sürümleri yükledim en güncel sürümleri yükledim hiç bir şekilde olmuyor.. belki pc'de yüklü olan uygulamaların olduğu bir not defteri tarzında bir şey vardı ordan olabilir ama ben yapamadım bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Profilinden çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...