hocam ben yabancı şarkılara sped up yapıyorum , spotify üzerindede benim atacağım şarkının sped up versiyonu var , yani şarkılar trden olmayacağı için sıkıntı olmaz değil mi? örnek olarak bu arkadaş paylaşmış :distrodan geçersin kardeşim fakat bu işler riskli işler telifte şarkı gider, para cezasına döner iş bilgin olsun
şimdi öncelikle o karşındaki kişiye bağlı örneğin gidip uzininde şarkısını atsan eğer onay gelirse profiline çekebiliyorsun dinlenme görüntülenmesini eğer problem olursada distrokid hesabını kapatabiliyor bu tarz işler il-legal olduğu için size pek önermem ne yapın ne yapmayın.hocam ben yabancı şarkılara sped up yapıyorum , spotify üzerindede benim atacağım şarkının sped up versiyonu var , yani şarkılar trden olmayacağı için sıkıntı olmaz değil mi? örnek olarak bu arkadaş paylaşmış :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
saol tavsiyen için , risk alıp alacağım 2 gün sonra spotify sanatçı profilinin onaylanmasını bekliyorum , güncellemeleri yazarım burayaşimdi öncelikle o karşındaki kişiye bağlı örneğin gidip uzininde şarkısını atsan eğer onay gelirse profiline çekebiliyorsun dinlenme görüntülenmesini eğer problem olursada distrokid hesabını kapatabiliyor bu tarz işler il-legal olduğu için size pek önermem ne yapın ne yapmayın.
hocam aldım uploadladım az önce şarkıları ceza yersem yazarım buraya tekrarceza riski var![]()
Direkt ceza yemezsin biraz şarkı ilerlesin ardından onların zaten dikkatini çekersen gelirler, şarkıyı profiline çekme methodlarıda var bunları satıyorlar tabi bilgin olsunhocam aldım uploadladım az önce şarkıları ceza yersem yazarım buraya tekrar![]()