spotify distribütör : distrokid vs tunecore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
iyi günler forumda bu konuda hakkında aktif başlık bulamadım , spotifyda speed up , remix ya da leak şeklinde olan parçaları geçmesi hangisinde daha kolay olur? kimisi distrokid derken kimisi tunecore diyor?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
distrodan geçersin kardeşim fakat bu işler riskli işler telifte şarkı gider, para cezasına döner iş bilgin olsun

Üye
2 HİZMET YILI
distrodan geçersin kardeşim fakat bu işler riskli işler telifte şarkı gider, para cezasına döner iş bilgin olsun
hocam ben yabancı şarkılara sped up yapıyorum , spotify üzerindede benim atacağım şarkının sped up versiyonu var , yani şarkılar trden olmayacağı için sıkıntı olmaz değil mi? örnek olarak bu arkadaş paylaşmış :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam ben yabancı şarkılara sped up yapıyorum , spotify üzerindede benim atacağım şarkının sped up versiyonu var , yani şarkılar trden olmayacağı için sıkıntı olmaz değil mi? örnek olarak bu arkadaş paylaşmış :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şimdi öncelikle o karşındaki kişiye bağlı örneğin gidip uzininde şarkısını atsan eğer onay gelirse profiline çekebiliyorsun dinlenme görüntülenmesini eğer problem olursada distrokid hesabını kapatabiliyor bu tarz işler il-legal olduğu için size pek önermem ne yapın ne yapmayın.

Üye
2 HİZMET YILI
şimdi öncelikle o karşındaki kişiye bağlı örneğin gidip uzininde şarkısını atsan eğer onay gelirse profiline çekebiliyorsun dinlenme görüntülenmesini eğer problem olursada distrokid hesabını kapatabiliyor bu tarz işler il-legal olduğu için size pek önermem ne yapın ne yapmayın.
saol tavsiyen için , risk alıp alacağım 2 gün sonra spotify sanatçı profilinin onaylanmasını bekliyorum , güncellemeleri yazarım buraya

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam aldım uploadladım az önce şarkıları ceza yersem yazarım buraya tekrar :D
Direkt ceza yemezsin biraz şarkı ilerlesin ardından onların zaten dikkatini çekersen gelirler, şarkıyı profiline çekme methodlarıda var bunları satıyorlar tabi bilgin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...