➽➽➽
Uzman Üye
Spotify Hesap Paylaşımı Serbestmi Serbest İse Paylaşım Yapıcam
Ben çekişini yapıyorum şuan ?Kendin satıp alıp çekiliş yaparsan evet serbest. Onun dışında internetten alıp paylaşacaksak veya çekilişini yapacaksan yasak.
Ve kullanılmış hesaplarKendin satıp alıp çekiliş yaparsan evet serbest. Onun dışında internetten alıp paylaşacaksak veya çekilişini yapacaksan yasak.
Satın almış olduğun bir hesabı da konu olarak açamazsın.
Yaptığın çekilişte ki hesapları internetten çekmedi isen sorun yok. Aksi halde konun kaldırılır ve uyarı yersin.Ben çekişini yapıyorum şuan ?
anladım yani combo ile gelenler yasak dimiKendin satıp alıp çekiliş yaparsan evet serbest. Onun dışında internetten alıp paylaşacaksak veya çekilişini yapacaksan yasak.
Satın almış olduğun bir hesabı da konu olarak açamazsın.
İnternetten İse Yasak KardeşimBen çekişini yapıyorum şuan ?
Post automatically merged:
Ve kullanılmış hesaplar
İnternetten çekmek ? Kendi aldığım hesaplar değilYaptığın çekilişte ki hesapları internetten çekmedi isen sorun yok. Aksi halde konun kaldırılır ve uyarı yersin.
kardeşim crackerlık yöntemi yasakİnternetten çekmek ? Kendi aldığım hesaplar değil
Bro bilmiyordumAz Önce Bu Konu Hakkında Bilgilendirme Yaptım Admin Bey'e Crackerlık Önlemi Alacaklar.
Ve Hesap Paylaşımı Serbest Olaydı Çekilişsiz Buraya Bir Konuda 50 K Spotify,Netflix,BluTV,Steam,Origin Gibi Hesaplar Yığmışdım Bile![]()