Spotify Öğrenci İndirimi Nedir Nasıl Alınır? (Spotify Öğrenci Paketi)

Spotify Öğrenci İndirimi Nedir Nasıl Alınır (Spotify Öğrenci Paketi)

Mobilde ve Bilgisayarda müzik dinlemek deyince aklan ilk gelen uygulamalardan birisi olan Spotify, bir çok kullanıcının favorisi haline geldi. Spotify uygulamasını free olarak kullanmak bazen müziğin vermiş olduğu zevki kaçırabiliyor. Reklamların çıkması, müziklerin atlanamaması can sıkıcı olabiliyor.

Spotify kullanıcıları da Spotify indirimli paket ve kampanyaları takip ederek Spotify premium abonesi olmak istiyor. İşte tam bu devrede öğrencilerin kaçıramayacağı bir fırsat devreye giriyor. Spotify öğrenci paketi ile sizde indirimli paket sahibi olabilirsiniz.

Spotify Öğrenci indirimi, Spotify Öğrenci premium paketine normal premium fiyatından %50 indirimli sahip olabilirsiniz. Spotify Öğrenci paketinin özellikleri normal bir premium paketi ile aynıdır. Spotify öğrenci paketi ve normal bir premium paket arasındaki tek fark fiyatında indirim olmasıdır.

Spotify Öğrenci indirimi Nasıl Alınır?​

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tıklayarak Spotify öğrenci sayfasına geçiş yapınız. Açılan sayfada "Premium edinin" düğmesine tıklayın. Mevut bir hesabınız varsa giriş yapım veya yeni bir hesap oluşturun.

Spotify'a giriş yaptıktan sonra öğrenci olduğunuzu kanıtlamak için SheerID servisine sizi yönlendirecek. Karşınıza çıkan pencerede DEVAM butonuna tıklayın ve Spotify'ın sizden istediği bilgileri doldurun.

Gerekli bilgileri doldurduktan sonra sizi belge istediği sayfaya yönlendirecek. Bu adımda sizin güncel olarak bir öğrenci olduğunuzu kanıtlayan belgeler isteyecektir. Yükleyebileceğiniz belgeler;

Ders programı, transkript, kayıt belgesi, okul harcı makbuzu ve kayıt mektubu. Not: Bu kabul ettiği belgeler son 3 ay içinde verilmiş belgeler olmalıdır. 5 tanesinden en fazla 2 tanesini yüklemeniz yeterli olacaktır.

Spotify Öğrenci paketi ücreti ne kadar ?​

Spotify öğrenci indirimi ile güncel fiyatı 10,49 TL. İlk ay ücretsiz şekilde kullandıktan sonra her ay 10,49 TL'ye üyelik paketiniz yenilenecektir. Papara gibi ödeme servislerinin cashback programları sayesinde de 10,49 TL'nin %50'sini geri alabilirsiniz. Bundan dolayı size tavsiyem Papara hesabı açmanız ve ödemenizi oradan sağlamanız olacaktır.

Spotify Öğrenci Paketi ödeme yaptığım halde premium olamadım ?​

Bazı kişilerde bu sorun ortaya çıkabiliyor. Ödeme yapar yapmaz bazen hesabınız aktif olmayabilir. Banka hesabınızdan henüz Spotify'a para gitmemiş olabilir. Biraz beklemenizde fayda var.
Spotify Öğrenci paketi ile Premium'un tadını uygun fiyata çıkarmanız dileği ile hoşça kalın :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
premium kullanmamak için eski sürümden otomatik oynatması açık olan sürümü kullanıyorum reklam 10 tane de bir çıkıyor bana yetiyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Spotify premium'a para vermek saçmalık dostum
aynı şarkıyı yotube veya soundclound'dan internetin varken neden extra dan Spotify'ye para veresin ki

adblocker indir youtube'u kullan
soundclound denen bir icat var reklamsız istediğin mix var indir kullan

Spotify premium denen icada vereceğim para ile extra internet paketi alırım reklamsız youtube'da internetin az gitsin diye 240p 'de kaliteli müziğimi dinler geçerim olay bu :D
:brainfree:
gerçekten söylüyorum para tuzağı yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 79093

Mobilde ve Bilgisayarda müzik dinlemek deyince aklan ilk gelen uygulamalardan birisi olan Spotify, bir çok kullanıcının favorisi haline geldi. Spotify uygulamasını free olarak kullanmak bazen müziğin vermiş olduğu zevki kaçırabiliyor. Reklamların çıkması, müziklerin atlanamaması can sıkıcı olabiliyor.

Spotify kullanıcıları da Spotify indirimli paket ve kampanyaları takip ederek Spotify premium abonesi olmak istiyor. İşte tam bu devrede öğrencilerin kaçıramayacağı bir fırsat devreye giriyor. Spotify öğrenci paketi ile sizde indirimli paket sahibi olabilirsiniz.

Spotify Öğrenci indirimi, Spotify Öğrenci premium paketine normal premium fiyatından %50 indirimli sahip olabilirsiniz. Spotify Öğrenci paketinin özellikleri normal bir premium paketi ile aynıdır. Spotify öğrenci paketi ve normal bir premium paket arasındaki tek fark fiyatında indirim olmasıdır.

Spotify Öğrenci indirimi Nasıl Alınır?​

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tıklayarak Spotify öğrenci sayfasına geçiş yapınız. Açılan sayfada "Premium edinin" düğmesine tıklayın. Mevut bir hesabınız varsa giriş yapım veya yeni bir hesap oluşturun.

Spotify'a giriş yaptıktan sonra öğrenci olduğunuzu kanıtlamak için SheerID servisine sizi yönlendirecek. Karşınıza çıkan pencerede DEVAM butonuna tıklayın ve Spotify'ın sizden istediği bilgileri doldurun.

Gerekli bilgileri doldurduktan sonra sizi belge istediği sayfaya yönlendirecek. Bu adımda sizin güncel olarak bir öğrenci olduğunuzu kanıtlayan belgeler isteyecektir. Yükleyebileceğiniz belgeler;

Ders programı, transkript, kayıt belgesi, okul harcı makbuzu ve kayıt mektubu. Not: Bu kabul ettiği belgeler son 3 ay içinde verilmiş belgeler olmalıdır. 5 tanesinden en fazla 2 tanesini yüklemeniz yeterli olacaktır.

Spotify Öğrenci paketi ücreti ne kadar ?​

Spotify öğrenci indirimi ile güncel fiyatı 10,49 TL. İlk ay ücretsiz şekilde kullandıktan sonra her ay 10,49 TL'ye üyelik paketiniz yenilenecektir. Papara gibi ödeme servislerinin cashback programları sayesinde de 10,49 TL'nin %50'sini geri alabilirsiniz. Bundan dolayı size tavsiyem Papara hesabı açmanız ve ödemenizi oradan sağlamanız olacaktır.

Spotify Öğrenci Paketi ödeme yaptığım halde premium olamadım ?​

Bazı kişilerde bu sorun ortaya çıkabiliyor. Ödeme yapar yapmaz bazen hesabınız aktif olmayabilir. Banka hesabınızdan henüz Spotify'a para gitmemiş olabilir. Biraz beklemenizde fayda var.
Spotify Öğrenci paketi ile Premium'un tadını uygun fiyata çıkarmanız dileği ile hoşça kalın
önceden öğrenci kimliği istediği için yapamamıştım üyeliğimin süresi bitince deneyeceğim teşekkür ederim emeğine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
telefon numaranın öğrenci olması lazım spotify dan alabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Spotify premium'a para vermek saçmalık dostum
aynı şarkıyı yotube veya soundclound'dan internetin varken neden extra dan Spotify'ye para veresin ki

adblocker indir youtube'u kullan
soundclound denen bir icat var reklamsız istediğin mix var indir kullan

Spotify premium denen icada vereceğim para ile extra internet paketi alırım reklamsız youtube'da internetin az gitsin diye 240p 'de kaliteli müziğimi dinler geçerim olay bu :D
:brainfree:
gerçekten söylüyorum para tuzağı yani
hocam bence saçmalık değil sonuçta telefonun kapalıyken de dinleyebiliyorsun ve müzikleri telefonuna indirebiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Spotify öğrenci indirimini almak için 18 yaşının üstünde olup bi ünviersitede okuman lazım öyle oluyor anca

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bana Youtube Premium kullanmak daha mantıklı geliyor hem youtube musicde çok fazla daha içerik mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
SheerID, koşulları karşıladığını onaylamak için sana e-posta gönderir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar kardeşim çok yağağlı papara ile birleştirip kullana bilirim galiba.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Üniversite öğrencisi olmak zorunlu, abiniz ablanız vs kullanmıyorsa onun üzerinden yapabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
öğrenci indiriminden yararlanmak için lise de bi deneyelim demiştik üni gerekiyor demişlerdi o zaman bile çok saçma gelmişti

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kız kardeşime yanaşmanın zamanı geldi teşekkür ederim paylaşım için

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
5-10 lira için değer mi bilemiyorum Youtube music daha kullanışlı iyi geliyor bana