ZED
Süper Üye
phonk dinle cok iyiSpotify için iki farklı playlist arıyorum. Eski tarz damardan giren, ETS 2 oynarken, sigara içerken dinleyebileceğim ve Forza 5, GTA 5, R6, Valorant, LoL oynarken arkada phonk, basslı, oyunu hard oynatan playlistler lazım. Listeleri atanlara şimdiden teşekkürler.
hocam link paylaşmak yasak diye biliyom o yüzden link atamıyorum ama konuda paylaşılan playlistlerden aldıklarım oldu yani benim için yararlı konu oldu sağolSpotify için iki farklı playlist arıyorum. Eski tarz damardan giren, ETS 2 oynarken, sigara içerken dinleyebileceğim ve Forza 5, GTA 5, R6, Valorant, LoL oynarken arkada phonk, basslı, oyunu hard oynatan playlistler lazım. Listeleri atanlara şimdiden teşekkürler.
Spotify için iki farklı playlist arıyorum. Eski tarz damardan giren, ETS 2 oynarken, sigara içerken dinleyebileceğim ve Forza 5, GTA 5, R6, Valorant, LoL oynarken arkada phonk, basslı, oyunu hard oynatan playlistler lazım. Listeleri atanlara şimdiden teşekkürler.
Spotify için iki farklı playlist arıyorum. Eski tarz damardan giren, ETS 2 oynarken, sigara içerken dinleyebileceğim ve Forza 5, GTA 5, R6, Valorant, LoL oynarken arkada phonk, basslı, oyunu hard oynatan playlistler lazım. Listeleri atanlara şimdiden teşekkürler.