Spotify Premium

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka Ücretsiz Vermezler Papara Kartın Varsa %50 iade İmkanı Var

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
dostum arkadaş çevren var ise bir aile hesabı açıp herkesten 5 tl alabilirsin zaten 4 tl ye geliyor herkesten topladığın fazlalık 1 tl ler ile kendi spotify paranı çıkartabilirsin bu sayede bedavaya kullanmış olursun bunu enpara ile ödersen üstüne bide karın olmuş olur

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aslında şöyle bir taktik var. Telefonunun markası Samsung olunca spotify sana 3 ay bedava premium veriyor 3 ayda bir yeni hesap açıp internet bankacılığından sanal kart oluştura bilirsin ve bununla 3 ayda bir bedava premium alırsın

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
var ininal karttan sanal kart açıp o bilgileri girip 1 ay kullanabiliyosun sonra kartı iptal ediyosun
ve her ay yeni kart açabilirsin çok basit
sonuç olarak kart ve para lazım ininal ile uğraşmak yerine papara black card ile çoğu şeyde cashback kullan spotifyla kısıtlı kalma netflix olsun eczaneden ilaç alırken olsun ininal gibi dandik çöp bir kart alınmaz zaten

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Mobilde oluyor diye biliyorum pcde olmuyor araştırdım senin için dostum iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
there is no free on pc i think on mobile theres lot of mods

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka bi arkadaşım biliyor öğrenip yazıcam tekrar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Maalesef imkânsız ancak bazı c...k sitelerinden modlu Spotify indirebilirsin. Şarkı indirme dışında her premium özelliğine erişebilirsin.

Cobain
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnternette hep methodlar var hocam. Ama cracklemenin bir yolu yok maalesef. Arkadaşların dediği gibi sanal kartla açabilirsin hesap

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aslında ben bir yöntem biliyorum ama tel üstünden yapman lazım
Bir hesap aç 3 aylık free geliyor onu kullan son haftalarda aynı hesapla apk indir ordan gir üstte kırmızı yazı çıkarsa tamamdır o hesapla pc de gir

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sonuç olarak kart ve para lazım ininal ile uğraşmak yerine papara black card ile çoğu şeyde cashback kullan spotifyla kısıtlı kalma netflix olsun eczaneden ilaç alırken olsun ininal gibi dandik çöp bir kart alınmaz zaten
kart almana gerek yok uygulamayı indirip sanal kart açıyosun ve para yatırmıyosun karta 0 tl olsa bile spotfiy 1 ay ücretsiz veriyo

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kart almana gerek yok uygulamayı indirip sanal kart açıyosun ve para yatırmıyosun karta 0 tl olsa bile spotfiy 1 ay ücretsiz veriyo
sürekli kart aç kapatla uğraşmak yerine aylık 8 tlye spotify alabilirsin ve eczaneden tut sipariş ettiğin ürüne kadar anlaştıkları yerlerde cashback özelliği var daha pratik ve iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
pc de olmuyor mobilde öğrenciysen daha ucuz

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
pc de olmuyor ama mobilde kolayca oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...