Valla bi faydası yok şarkı yapmayanlar sanatçı hesabı açıyorlar pek anlamıyorum görünüm ve böyle şeylerle övünmeyi seviyorlar sanırım ben açıkcası çok tavsiye etmiyorum, leakten para kaldıranlarıda sevmem açıkcası 1 yıl önce bu işi yapmama rağmen para var ama yine de loser işi gibi ev stüdyosu kurduktan sonra müzik işlerine tekrar dönücemsanatcı hesabının ne gibi bir faydası var ki
discord falan verebilir misinBen oluşturuyorum iletişime geçebiliriz dostum
kanka bu dc felan vermse sansin war mi musaitsen bir kac bisi sormak istiyorumValla bi faydası yok şarkı yapmayanlar sanatçı hesabı açıyorlar pek anlamıyorum görünüm ve böyle şeylerle övünmeyi seviyorlar sanırım ben açıkcası çok tavsiye etmiyorum, leakten para kaldıranlarıda sevmem açıkcası 1 yıl önce bu işi yapmama rağmen para var ama yine de loser işi gibi ev stüdyosu kurduktan sonra müzik işlerine tekrar dönücem
hocam dc verirmisinizBen oluşturuyorum iletişime geçebiliriz dostum
hocam dc verirmisin rica etsemValla bi faydası yok şarkı yapmayanlar sanatçı hesabı açıyorlar pek anlamıyorum görünüm ve böyle şeylerle övünmeyi seviyorlar sanırım ben açıkcası çok tavsiye etmiyorum, leakten para kaldıranlarıda sevmem açıkcası 1 yıl önce bu işi yapmama rağmen para var ama yine de loser işi gibi ev stüdyosu kurduktan sonra müzik işlerine tekrar dönücem