Spotify sanatçı hesabı nasıl açılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Müzik yapmayan kişilere bile Spotify sanatçısı hesabı açabiliyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar? Methodunu bilen varsa söyleyebilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Dağıtım(Distributor) şirketleri var bu free yada paid olabilir örneğin paid olarak DistroKid & Tunecore vb.
Ücretsiz dağıtım yapmak istiyorsan öylesine sanatçı hesabı açmak için googlea free music distribution yazman yeterli, bazı free dağıtıcılarda otomatik artist hesabını claimlemek diye bişey yok manuel olarak elinle sen claimliceksin olay böyle Semi-Label distributorlar felan bulursan Artist formunu doldurup spotifyda şarkı leakleyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben oluşturuyorum iletişime geçebiliriz dostum

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
sanatcı hesabının ne gibi bir faydası var ki
Valla bi faydası yok şarkı yapmayanlar sanatçı hesabı açıyorlar pek anlamıyorum görünüm ve böyle şeylerle övünmeyi seviyorlar sanırım ben açıkcası çok tavsiye etmiyorum, leakten para kaldıranlarıda sevmem açıkcası 1 yıl önce bu işi yapmama rağmen para var ama yine de loser işi gibi ev stüdyosu kurduktan sonra müzik işlerine tekrar dönücem

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Tunecore aracılığı ile spotify sanatçı hesabı açabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
encontrodemcs.com böyle bi site var bakabilirsin

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
SoundCloud gibi direkt olarak şarkılarınızı Spotify'da yayınlayamıyorsunuz. bir dijital distribütör ile çalışmanız gerekli. Siz distribütöre, onlar da Spotify, iTunes, Deezer vb. platformlara şarkıları gönderiyor.
Dijital distribütör örneği olarak linkini bırakayım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
2 HİZMET YILI
Valla bi faydası yok şarkı yapmayanlar sanatçı hesabı açıyorlar pek anlamıyorum görünüm ve böyle şeylerle övünmeyi seviyorlar sanırım ben açıkcası çok tavsiye etmiyorum, leakten para kaldıranlarıda sevmem açıkcası 1 yıl önce bu işi yapmama rağmen para var ama yine de loser işi gibi ev stüdyosu kurduktan sonra müzik işlerine tekrar dönücem
kanka bu dc felan vermse sansin war mi musaitsen bir kac bisi sormak istiyorum

Üye
2 HİZMET YILI
Ben oluşturuyorum iletişime geçebiliriz dostum
hocam dc verirmisiniz

hocam dc verirmisin rica etsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...