Kanka Slow derken yabancı şarkı dinlemeyi seven birisiyim instagram durum ile öğrenen kişiler var eskiden yabancı şarkı dinlerdim bu ne derdi arkadaşlarım şimdi açtığımda ezbere söyler oldular ah şu instagram nelere kadirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu linke tıkla dostum ama liste fuul yabancı şarkı içeriyor sevdiğin şarkılar çıkabilir belki
Dostum ben genellikle oyunlar için yabancı pop,rap,elektronik müzik takıldığım için önerim bu şekilde belki iyi şarkılar bulursunKanka Slow derken yabancı şarkı dinlemeyi seven birisiyim instagram durum ile öğrenen kişiler var eskiden yabancı şarkı dinlerdim bu ne derdi arkadaşlarım şimdi açtığımda ezbere söyler oldular ah şu instagram nelere kadirsinBu arada teşekkür ederim dostumm yapıştırr
Kanka ben bunu başka bir konudan alıp favorilerime eklemişim yanlız 1 haftadır dinliyorum bak bu üzdü işteDostum ben genellikle oyunlar için yabancı pop,rap,elektronik müzik takıldığım için önerim bu şekilde belki iyi şarkılar bulursun
Kanka ben bunu başka bir konudan alıp favorilerime eklemişim yanlız 1 haftadır dinliyorum bak bu üzdü işte
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu linke tıkla dostum ama liste fuul yabancı şarkı içeriyor sevdiğin şarkılar çıkabilir belki
Eywallah kral dinleyeceğim dinlemeden bir söz söyleyememHeavy metal seversen acdc grubunu dinlemeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?