ben remix felan dinliyceksen almanı önermem youtube kütüphanesi bu konuda daha geniş
bence spotify almaya gerek yok
not bu kişisel görüşüm : uygulama o kadar pahalı değil hatta hiç pahalı olmamasına rağmen günümüzde çoğu kişi nedenini bilmiyorum ama bu uygulamayı ortamlarda hava atmak için kullanıyor işte spotify ve starbucks ülkemizde bence bu ikisi ve bunun gibi markalar abartılıyor
Kardeşim ininal kartında hiç para olmasa bile YouTube Premium'u 1 ay boyunca ücretsiz kullanabiliyorsun, bu arada o zaman sana YouTube Music de bedava geliyor. Ardından sabit, aylık 16,77 ₺ ücreti var. Bence YouTube Music kullan, daha iyi.
ben remix felan dinliyceksen almanı önermem youtube kütüphanesi bu konuda daha geniş
bence spotify almaya gerek yok
not bu kişisel görüşüm : uygulama o kadar pahalı değil hatta hiç pahalı olmamasına rağmen günümüzde çoğu kişi nedenini bilmiyorum ama bu uygulamayı ortamlarda hava atmak için kullanıyor işte spotify ve starbucks ülkemizde bence bu ikisi ve bunun gibi markalar abartılıyor
Kanka Premium'un yoksa evet internetli, Premium'un var ise internetin varken şarkıları indirip internetin yokken ücretsiz bir şekilde dinleyebiliyorsun.