Spotify

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar spotify’da remix şarkılar müzikler var mı? satın alacağım ininalle alınca indirimden yararlanıyorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ben remix felan dinliyceksen almanı önermem youtube kütüphanesi bu konuda daha geniş
bence spotify almaya gerek yok
not bu kişisel görüşüm : uygulama o kadar pahalı değil hatta hiç pahalı olmamasına rağmen günümüzde çoğu kişi nedenini bilmiyorum ama bu uygulamayı ortamlarda hava atmak için kullanıyor işte spotify ve starbucks ülkemizde bence bu ikisi ve bunun gibi markalar abartılıyor

Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim ininal kartında hiç para olmasa bile YouTube Premium'u 1 ay boyunca ücretsiz kullanabiliyorsun, bu arada o zaman sana YouTube Music de bedava geliyor. Ardından sabit, aylık 16,77 ₺ ücreti var. Bence YouTube Music kullan, daha iyi.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
ben remix felan dinliyceksen almanı önermem youtube kütüphanesi bu konuda daha geniş
bence spotify almaya gerek yok
not bu kişisel görüşüm : uygulama o kadar pahalı değil hatta hiç pahalı olmamasına rağmen günümüzde çoğu kişi nedenini bilmiyorum ama bu uygulamayı ortamlarda hava atmak için kullanıyor işte spotify ve starbucks ülkemizde bence bu ikisi ve bunun gibi markalar abartılıyor
Acikcasi ben arabada muzik dinlemek icin kullaniyotum yt den muzik indirmeye useniyom o yüzden tavsiye ederim ama remix konusunda yt daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Genel olarak her konuda YouTube spotidy'dan daha iyi ki bunu müzik paylaşım sayılarında da görebilirsiniz

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
spotify'da remixler örnek 10 ise youtubede 100 ama sadece remix için spotify kullanmayacaksan alabilirsin çokda pahalı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...