8 Ağu 2017 Yasaklandı #1 amandur A Üye Katılım 31 Tem 2017 Mesajlar 12 Tepki puanı 1 Yaş 28 8 HİZMET YILI Selam Devre dün bi Tarrama Yaptım 2 tane Sql Açık buldum bildirmek istedim kötü bi amaçım yok sadece sql açıklarını kapatmanız için bir şey bu ban atmayın lütfen Hakkın Yolunda Türk Vardır Türk Olmayan Bir Yolda Yol Yoktur !!!!!!!!!!
Selam Devre dün bi Tarrama Yaptım 2 tane Sql Açık buldum bildirmek istedim kötü bi amaçım yok sadece sql açıklarını kapatmanız için bir şey bu ban atmayın lütfen Hakkın Yolunda Türk Vardır Türk Olmayan Bir Yolda Yol Yoktur !!!!!!!!!!
8 Ağu 2017 #2 adamera A Üye Katılım 28 Tem 2017 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 36 8 HİZMET YILI Sanmıyorum kod ilerlemesi yine olmaz. Xenfero sürümü ne olabilicek ki Anca ilerletirsen user pass çekersin. Ama mybb nin şifrleemesini çözemezsin.
Sanmıyorum kod ilerlemesi yine olmaz. Xenfero sürümü ne olabilicek ki Anca ilerletirsen user pass çekersin. Ama mybb nin şifrleemesini çözemezsin.
8 Ağu 2017 #3 TeknoHayduT T Dedektif Mithra Ultra Üye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 1,532 Çözümler 2 Tepki puanı 445 Ödüller 8 8 HİZMET YILI adamera' Alıntı: Sanmıyorum kod ilerlemesi yine olmaz. Xenfero sürümü ne olabilicek ki Anca ilerletirsen user pass çekersin. Ama mybb nin şifrleemesini çözemezsin. Genişletmek için tıklayın ... mybb kullanılmıyorku bu forumda
adamera' Alıntı: Sanmıyorum kod ilerlemesi yine olmaz. Xenfero sürümü ne olabilicek ki Anca ilerletirsen user pass çekersin. Ama mybb nin şifrleemesini çözemezsin. Genişletmek için tıklayın ... mybb kullanılmıyorku bu forumda
8 Ağu 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 amandur A Üye Katılım 31 Tem 2017 Mesajlar 12 Tepki puanı 1 Yaş 28 8 HİZMET YILI kardeşlerim amacım bişey yapmak deil ben öle bişey buldum söledim
8 Ağu 2017 Yasaklandı #5 BearDark B #Çekiliş Kralı İş Başında# Banlı Üye Katılım 1 Şub 2016 Mesajlar 289 Tepki puanı 158 Yaş 38 10 HİZMET YILI site mybb değil
8 Ağu 2017 Admin #6 ioz ^^ Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 2,485 Çözümler 68 Tepki puanı 3,896 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Kilit sitenin alt yapısı Xenforo kardeş mybb degil