Sql Dumper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sql Dumper Kullanıyorum Minecraft Private Combo Oluşturcam Keyword İçin Ne Yapcağımı Bilmiyorum Youtube'da Çoğu Kişi Keyword Sitesine Girip Ordan Copy Paste Yapıyor Onada HQ Dork Diyorlar Nasıl Yapılacağını Bilmiyorum Büyü Bir İşe Girşicem ve Sitede de Minecraft Hesap Çekilişi Yapıcam Eğer Bulabilirsem :D

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
dork searcher ez, elit proxy, hq dorks, hq combolist bunları elde ettikten sonra sqli dumpera geçeceksin ayrıca sqli nin bulabileceğin her sürümü ağır trojan, rat tipi virüsler içerir sanal makinada kullanmanı öneririm yoksa bulduğun hesaplar dahil elindeki her şeyi alırlar :)

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
rez alıp beklemedeyim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sql Dumper Kullanıyorum Minecraft Private Combo Oluşturcam Keyword İçin Ne Yapcağımı Bilmiyorum Youtube'da Çoğu Kişi Keyword Sitesine Girip Ordan Copy Paste Yapıyor Onada HQ Dork Diyorlar Nasıl Yapılacağını Bilmiyorum Büyü Bir İşe Girşicem ve Sitede de Minecraft Hesap Çekilişi Yapıcam Eğer Bulabilirsem :D
Çekilişi merakla bekliyoruz :)

Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
dork searcher ez, elit proxy, hq dorks, hq combolist bunları elde ettikten sonra sqli dumpera geçeceksin ayrıca sqli nin bulabileceğin her sürümü ağır trojan, rat tipi virüsler içerir sanal makinada kullanmanı öneririm yoksa bulduğun hesaplar dahil elindeki her şeyi alırlar :)
dostum ben sana bunları değil hq dorku nasıl yapcağımı sordum :thonkie:

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
hq keywordler hq proxylerle taratılarak hq dorklar elde edilir bahsettiğim dork searcher ez verdiğin keywordlerden dork oluşturuyor. hq dork için seçeceğin keywordler sana özel olmalı ki senden önce başkası tarafından taratılmış olmasın yani yaptığım yorumda alakasız bir şey yok dork dediğin şey aniden oluşmuyor öncesinde bir süreç var...

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum keywordun sağlam olması lazım minecreftla ilgili dor bulucaksan minecraftla ilgili bişeyler yazman lazım (minecraft giriş, kayıt ol, indir vb ) keywordleri sağlam proxy ile taratıp dork bulabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
hq keywordler hq proxylerle taratılarak hq dorklar elde edilir bahsettiğim dork searcher ez verdiğin keywordlerden dork oluşturuyor. hq dork için seçeceğin keywordler sana özel olmalı ki senden önce başkası tarafından taratılmış olmasın yani yaptığım yorumda alakasız bir şey yok dork dediğin şey aniden oluşmuyor öncesinde bir süreç var...
işte nasıl kendim için keyword yapıcam

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çekiliş olduğunda haber et knk

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
pusudayım beleş mezar görsem giricem neden çekilişe katılmıyım :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
AGA YUTUBDA BUNULA İLGİLİ VİDEO İZLEMİŞTİM SENDE BULA BİLİRSİN

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
işte nasıl kendim için keyword yapıcam
keyword dediğin şeyin üretimi için tek gerekli şey beyin.. ilgilendiğin alanda arattığında karşına istediğin sonuçları verecek anahtar kelimeler bulup kaydetmelisin..
örnek olarak alışveriş sitelerinin dorkları için "ayakkabı" yazabilirsin. Sen de her ne arıyorsan ona uygun keywordleri önce keyword.io toolu ile oluştur sonra özel olarak toplumun bulabileceğinden farklı kelimeleri aklından bulup yerleştir dosyaya

Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
keyword dediğin şeyin üretimi için tek gerekli şey beyin.. ilgilendiğin alanda arattığında karşına istediğin sonuçları verecek anahtar kelimeler bulup kaydetmelisin..
örnek olarak alışveriş sitelerinin dorkları için "ayakkabı" yazabilirsin. Sen de her ne arıyorsan ona uygun keywordleri önce keyword.io toolu ile oluştur sonra özel olarak toplumun bulabileceğinden farklı kelimeleri aklından bulup yerleştir dosyaya
saol bunun için kendimi verip güzel bir çekiliş yapıcam

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bekliyorum olduğunda söyleee

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Youtubeden Bulabilirsin Kuzenim Yaptı Ben Sana Söylediğinde Yazarım....
Saygılar

YOU DİED
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
rez aldım şuan beklemedeyim :)

Ultra Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
çekiliş olduğu zaman kanka haber edermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.