Ultra Üye
Çekilişi merakla bekliyoruzSql Dumper Kullanıyorum Minecraft Private Combo Oluşturcam Keyword İçin Ne Yapcağımı Bilmiyorum Youtube'da Çoğu Kişi Keyword Sitesine Girip Ordan Copy Paste Yapıyor Onada HQ Dork Diyorlar Nasıl Yapılacağını Bilmiyorum Büyü Bir İşe Girşicem ve Sitede de Minecraft Hesap Çekilişi Yapıcam Eğer Bulabilirsem
dostum ben sana bunları değil hq dorku nasıl yapcağımı sordumdork searcher ez, elit proxy, hq dorks, hq combolist bunları elde ettikten sonra sqli dumpera geçeceksin ayrıca sqli nin bulabileceğin her sürümü ağır trojan, rat tipi virüsler içerir sanal makinada kullanmanı öneririm yoksa bulduğun hesaplar dahil elindeki her şeyi alırlar
hq keywordler hq proxylerle taratılarak hq dorklar elde edilir bahsettiğim dork searcher ez verdiğin keywordlerden dork oluşturuyor. hq dork için seçeceğin keywordler sana özel olmalı ki senden önce başkası tarafından taratılmış olmasın yani yaptığım yorumda alakasız bir şey yok dork dediğin şey aniden oluşmuyor öncesinde bir süreç var...dostum ben sana bunları değil hq dorku nasıl yapcağımı sordum
dostum keywordun sağlam olması lazım minecreftla ilgili dor bulucaksan minecraftla ilgili bişeyler yazman lazım (minecraft giriş, kayıt ol, indir vb ) keywordleri sağlam proxy ile taratıp dork bulabilirsindostum ben sana bunları değil hq dorku nasıl yapcağımı sordum
işte nasıl kendim için keyword yapıcamhq keywordler hq proxylerle taratılarak hq dorklar elde edilir bahsettiğim dork searcher ez verdiğin keywordlerden dork oluşturuyor. hq dork için seçeceğin keywordler sana özel olmalı ki senden önce başkası tarafından taratılmış olmasın yani yaptığım yorumda alakasız bir şey yok dork dediğin şey aniden oluşmuyor öncesinde bir süreç var...
minecraft giriş, kayıt ol, indir vb yazarak uzun bir txt dosyası yapman lazım ama yazdıkların hem çok bilindik olmasın hemde kullanılma oranları yüksek şeyler olsunişte nasıl kendim için keyword yapıcam
keyword dediğin şeyin üretimi için tek gerekli şey beyin.. ilgilendiğin alanda arattığında karşına istediğin sonuçları verecek anahtar kelimeler bulup kaydetmelisin..işte nasıl kendim için keyword yapıcam
saol bunun için kendimi verip güzel bir çekiliş yapıcamkeyword dediğin şeyin üretimi için tek gerekli şey beyin.. ilgilendiğin alanda arattığında karşına istediğin sonuçları verecek anahtar kelimeler bulup kaydetmelisin..
örnek olarak alışveriş sitelerinin dorkları için "ayakkabı" yazabilirsin. Sen de her ne arıyorsan ona uygun keywordleri önce keyword.io toolu ile oluştur sonra özel olarak toplumun bulabileceğinden farklı kelimeleri aklından bulup yerleştir dosyaya
Youtubeden Bulabilirsin Kuzenim Yaptı Ben Sana Söylediğinde Yazarım....Sql Dumper Kullanıyorum Minecraft Private Combo Oluşturcam Keyword İçin Ne Yapcağımı Bilmiyorum Youtube'da Çoğu Kişi Keyword Sitesine Girip Ordan Copy Paste Yapıyor Onada HQ Dork Diyorlar Nasıl Yapılacağını Bilmiyorum Büyü Bir İşe Girşicem ve Sitede de Minecraft Hesap Çekilişi Yapıcam Eğer Bulabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?