SQL Program kurarken böyle bir hata alıyorum Yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Konuyu doğru mu açtım bilmiyorum ama Başım çok ağrıdı Bir türlü sql server 2014 express management tools indiremiyorum bu hatayı alıyorum sebebini bilen varmı yardımcı olursanız çok minnettar kalırım sizlere Lütfen bilen biri cevaplarsa sevinirim :(

Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Konuyu doğru mu açtım bilmiyorum ama Başım çok ağrıdı Bir türlü sql server 2014 express management tools indiremiyorum bu hatayı alıyorum sebebini bilen varmı yardımcı olursanız çok minnettar kalırım sizlere Lütfen bilen biri cevaplarsa sevinirim :(

Ekli dosyayı görüntüle 82581
SQL Server 2014 Express Yönetim Araçlarını yüklerken 1406 hatasının birkaç olası nedeni vardır. İşte deneyebileceğiniz birkaç şey:

Yazılımı yüklemeye çalıştığınız bilgisayarda yönetici ayrıcalıklarına sahip olduğunuzdan emin olun.

Bilgisayarınızda çalışan ve kurulumla çakışmaya neden olabilecek başka program olup olmadığını kontrol edin. Herhangi birini bulursanız, yüklemeyi tekrar çalıştırmadan önce bunları kapatmayı deneyin.

Yüklenmesi gereken bekleyen Windows güncellemeleri olup olmadığını kontrol edin. Varsa, bunları kurun ve ardından kurulumu tekrar çalıştırmayı deneyin.

Yazılımı yüklemek için sabit sürücünüzde yeterli boş alan olduğundan emin olun.

Bilgisayarınızda sürmekte olan başka yüklemeler veya güncellemeler olup olmadığını kontrol edin. Varsa, yüklemeyi tekrar çalıştırmadan önce bunların tamamlanmasını beklemeyi deneyin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatıp Gelişmiş Önyükleme Seçenekleri menüsü görünene kadar F8 tuşuna art arda basarak yüklemeyi Güvenli Modda çalıştırmayı deneyin. Menüden Güvenli Mod'u seçin ve kurulumu tekrar çalıştırmayı deneyin.

Yukarıdaki önerilerin hiçbiri yardımcı olmazsa SQL Server'ın önceden yüklenmiş sürümlerini kaldırmanız ve ardından yüklemeyi yeniden çalıştırmayı denemeniz gerekebilir. Bunu, Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler'e giderek, kaldırmak istediğiniz SQL Server sürümünü seçerek ve Kaldır düğmesine tıklayarak yapabilirsiniz.

Umarım bu yardımcı olur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...