oyle deme esp olunca daha cok sarıyor kankakanka keyifini çıkarmayı denesene squadda esp kullansan neyin zevkini alcan ki bir süre oynadıkdan sonra alışırsın zaten
kanka oyun zaten savaş similasyonu, savaş similasyonu gibi bir oyunda zevk almaya çalışmak varken hile boş bence bana göre ve squadda tek girsen zorluk yaşarsın zaten bir kaç arkadaş ile girersen mangayı doldur keyifle oynarsın ki kankaoyle deme esp olunca daha cok sarıyor kanka
Haklısın ama squad ne demekkanka keyifini çıkarmayı denesene squadda esp kullansan neyin zevkini alcan ki bir süre oynadıkdan sonra alışırsın zaten
kanka tk atmaktan sıkıldım kendi takım arkadaşlarımın ismi bazen gözüküyor bazen gözükmüyor özellikle üniforma benzediğinde düşmanı görüp takım arkadaşım mı acaba diye map açıp bakıyım derken ölüyorum hani map açıp yan monitöre alabilsem onada razıyımkanka keyifini çıkarmayı denesene squadda esp kullansan neyin zevkini alcan ki bir süre oynadıkdan sonra alışırsın zaten
kanka tk atmamak için üniformaları önce incelesen takım seçme bölümünde bende ilk başta tk atmıştım ama şuan öyle bir sorun yaşamıyorum üniformaları ve silahların seslerini kavradıkdan sonra tk atmamaya başlıyorsunkanka tk atmaktan sıkıldım kendi takım arkadaşlarımın ismi bazen gözüküyor bazen gözükmüyor özellikle üniforma benzediğinde düşmanı görüp takım arkadaşım mı acaba diye map açıp bakıyım derken ölüyorum hani map açıp yan monitöre alabilsem onada razıyım