kanka 240 gb ssd içiinde sadece windows valorant ve pcde kullandığım birkaç program kurulu 240 gb'ın hepsinin kullanılması imkansız yanıWindows kurulu kanka
Kanka ben daha yeni format attim 500gb ssd var bende kurulum yaparken 35gblık alanı kaplayacağı yazıyordu windowsun kurdum güncellemeleri yaptım bi baktim 400gb bos alanım kalmıs oyun yüklü değil sistem windows ve güncellemeleriyle birlikte yaklaşık 100gb yer kaplıyor anlayacağın.kanka 240 gb ssd içiinde sadece windows valorant ve pcde kullandığım birkaç program kurulu 240 gb'ın hepsinin kullanılması imkansız yanı
SSD'nizin toplam hafızası mı azalıyor yoksa boş olan kısım mı azalıyor belirtir misiniz?SSD'mde yer kalmadı gözüküyor ama içiindeki dosyaları iincelediğimde tamamının kullanılmadığını görüyorum 100gb nereye gidiyor
hocam diskteki boş alan azalıyordu da muhtemelen bir virüsten kaynaklıymış format attım düzeldiSSD'nizin toplam hafızası mı azalıyor yoksa boş olan kısım mı azalıyor belirtir misiniz?
SSD'nizin toplam hafızası mı azalıyor yoksa boş olan kısım mı azalıyor belirtir misiniz?