ssd gecmelımıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
işlemler için yararlı olur oyun arası geçişlerde falan işini görür

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ssd hdd ye nazaran 2 ila 3x kat daha hızlıdır mesela gta v oynuyorsun oyunun yüklenmesi hdd de 5 dakikda ssd de 2 dakika oyunda uzaktaki objelerin daha hızlı okunmasını sağlar oyun üzerinden değil de normalden bahsedelim bilgisayar açılırken daha hızlı açılır bir dosyayı flsh disk e veya hdd ye atarken daha hızlı atar okuma ve yazması daha hızlıdır sana tavsiyem en az 250 gb ssd alman

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ssd alırsan hızlanır baya mesela ben aldım 30sn. de açılan pc 20 sn. açıldı

Üye
7 HİZMET YILI
oyunların kasmmamasını istiyorsan ekran kartı işlemci anakart ram bunları yükseltmen lazım ssd fazla fps arttırmaz sadece bilgisayarın programları daha hızlı açar

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Reisim sonuna kadar tavsiye ediyorum vallahi beni dinlersen al hem oyunlarda fps veriyor hemde bilgisayarın dosya aktarmada filan hızlı açılıyor benim bilgisayar 18 saniyede açılıp kapanıyor oyunları aşşagı indirmede filan çok iyi beni dinlersen al reisim

Üye
5 HİZMET YILI
Ssd hız demektir performans değil ekran kartı işlemci ram performansa girer ssd alırsan oyunlarda kasma ile alakalı bir şey değişmez ama windows daha hızlı açılır oyunları daha hızlı yüklersin hemde büyük bir farkla

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ssd hdd ye nazaran 2 ila 3x kat daha hızlıdır mesela gta v oynuyorsun oyunun yüklenmesi hdd de 5 dakikda ssd de 2 dakika oyunda uzaktaki objelerin daha hızlı okunmasını sağlar oyun üzerinden değil de normalden bahsedelim bilgisayar açılırken daha hızlı açılır bir dosyayı flsh disk e veya hdd ye atarken daha hızlı atar okuma ve yazması daha hızlıdır sana tavsiyem en az 250 gb ssd alman
tamam da benim kullanmadığım pc vardı içinde ssd varmış oda 120 gb ben şimdi yeni ssd almak istemiyorum benim sorduğum ben windowsu hdd kuracam ssd i de gta 5 olacak ssd de gta 5 in dosyalarını hızlı oluyacak ama pc yavaş açılacak windowsu hdd ye kurduğum için
bilgim doğru mu? yanlış mı? yanlışsa hiçbir şey elemiyecem

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ssd oyunlarda çok etki ediyor win 10 hızlı çalışmasının yanı sıra fakat 240 gb samsung ssd alırsan ve oyunlarını falan buna yüklersen pc uçak gibi olur pc açılma hızı benim 10 saniye daha çayımdan 1 yudum çekmeden pc açılıyor
♦️♥️♥️♥️♦️
Post automatically merged:

tamam da benim kullanmadığım pc vardı içinde ssd varmış oda 120 gb ben şimdi yeni ssd almak istemiyorum benim sorduğum ben windowsu hdd kuracam ssd i de gta 5 olacak ssd de gta 5 in dosyalarını hızlı oluyacak ama pc yavaş açılacak windowsu hdd ye kurduğum için
bilgim doğru mu? yanlış mı? yanlışsa hiçbir şey elemiyecem
Dedigin doğru dostum ssd hdd ye göre 4 kat hızlı çalısıyor gta 5 i ssd ye yüklersen 1 dk içerinde gta5 açılmış olur win 10 ve gta5 i ssd ye tek kurabilirsin
Gta5 65 gb tutsa win 10 max 8 gb yer kaplar 120 gb ssd sana hayli hayli yeter tabi ssd ye başka oyunlar kurmayacaksan
♦️♥️♥️♥️♦️

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum ssd oyunlarda çok etki ediyor win 10 hızlı çalışmasının yanı sıra fakat 240 gb samsung ssd alırsan ve oyunlarını falan buna yüklersen pc uçak gibi olur pc açılma hızı benim 10 saniye daha çayımdan 1 yudum çekmeden pc açılıyor
♦♥♥♥♦

Dedigin doğru dostum ssd hdd ye göre 4 kat hızlı çalısıyor gta 5 i ssd ye yüklersen 1 dk içerinde gta5 açılmış olur win 10 ve gta5 i ssd ye tek kurabilirsin
Gta5 65 gb tutsa win 10 max 8 gb yer kaplar 120 gb ssd sana hayli hayli yeter tabi ssd ye başka oyunlar kurmayacaksan
♦♥♥♥♦
gta 5 90GB windows 20 gb yinede teşekkürler

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Windows 10 bende 9 gb windows dosyalarını ve program files dosyalarinı fazla doldurma indirdigin programların setuplarinı program files ten de kalıci olarak sil
♦♥♥♥♦
benim windows 10 orjinal değil oyun için ozel windows 10 şuhan kulandığım windows tan aha verim alıyom o yüzden elemiyecem windows su

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
benim windows 10 orjinal değil oyun için ozel windows 10 şuhan kulandığım windows tan aha verim alıyom o yüzden elemiyecem windows su
Yaparsan win 10 ve gta5 i ssd ye yüklemeye çalış ama win 10 için ssd cok fark ediyor ssd de neredeyse win 10 da takılma yasamazsın
♦️♥️♥️♥️♦️

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
haklısın elimde ssd i varken deneyeyim iyi verim alamasam son çağre ssd almam
Elindeki ssd bile bu is için iyidir dostum beğenmez isen karar senin tabiki de
♦️♥️♥️♥️♦️

Elindeki ssd bile bu is için iyidir dostum beğenmez isen karar senin tabiki de
♦️♥️♥️♥️♦️
Ama 120 gb ssd nin icine win 10 ve gta5 çok rahat sığar diye düşünüyorum ssd ağır isleri bile kaldırır yani
♦️♥️♥️♥️♦️

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ssd geçmelisin dostum çok fark var anlarsın hemen geç bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...