Yavaşlıktan kastınız nedir, Yani oyun performansını etkilemiyorsa oyunu 30 sn yerine 1 dk da açması benim için sorun değil.ssd hdd ye göre daha hızlı ve daha işlevlidir ssd nin pahalı olma nedenide o bence ssd yi al hdd fazla yer olanağı sağlasa bile yavaş oluyo
pcnin açılışınıda etkiliyor ama tabi o sıkıntı yoksa hdd alınYavaşlıktan kastınız nedir, Yani oyun performansını etkilemiyorsa oyunu 30 sn yerine 1 dk da açması benim için sorun değil.
Arkadaşlar yaklaşık iki ay önce Monster Laptop aldım, Üzerinde 256 gb samsung ssd ile beraber geldi, fakar şuan yer konusunda ciddi sıkıntılar çekiyorum, Sizce Bir ssd Daha mı alayım yoksa Hdd Alsam yeterli olur mu, Ssd De windows kurulu devam edicek, Oyunları ve programlarımı Hdd ye çekmeyi düşünüyorum, hemde daha az masraf olur. Sizce ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
ssd varken ssd alman mantıksız olur hdd al daha çok işini görücektir benceArkadaşlar yaklaşık iki ay önce Monster Laptop aldım, Üzerinde 256 gb samsung ssd ile beraber geldi, fakar şuan yer konusunda ciddi sıkıntılar çekiyorum, Sizce Bir ssd Daha mı alayım yoksa Hdd Alsam yeterli olur mu, Ssd De windows kurulu devam edicek, Oyunları ve programlarımı Hdd ye çekmeyi düşünüyorum, hemde daha az masraf olur. Sizce ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
kardeşim hdd alsan daha iyi olurArkadaşlar yaklaşık iki ay önce Monster Laptop aldım, Üzerinde 256 gb samsung ssd ile beraber geldi, fakar şuan yer konusunda ciddi sıkıntılar çekiyorum, Sizce Bir ssd Daha mı alayım yoksa Hdd Alsam yeterli olur mu, Ssd De windows kurulu devam edicek, Oyunları ve programlarımı Hdd ye çekmeyi düşünüyorum, hemde daha az masraf olur. Sizce ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?