sadece depo olarak kullanmak istiyorum harici disk de oyun vs taşımak icinssd daha hızlı çalışır ama sadece depo olarak kullanacaksan ve hız önemli değilse hdd boyutu daha fazla olduğundan daha avantajlı olur, hız önemliyse ssd al.
aklımda 960 olanından var ama bunada bakarımSsd olarak Samsung 250GB 860 EVO , Hdd olarakta WD Blue 3,5" 1TB 7200 Rpm öneririm.
120lik bi ssd var ztn sistem ona kuruluo seviyede bi ssd aldığın zaman tek başına sana fazla depolama imkanı sağlamaz 120 GB SSD alıp windowns yaparsın 1TB HDD alıp depolama ve normal kullanım yaparsın ilerleyen zamanlarda 240lık daha eklersin onla oyunlara başlarsın
depo amaçlı kullanacagım 120lik ssd var sistem ona kurulu 2 160 1 tane 250 hdd diskim de var ama yetmiyorDepo amaçlı kullanacaksan hdd al veya şöyle de sorabilirim. Şu an hdd'n var mı kaç gb ekstra olarak alıcaksan ssd al yeterliysen pc'deki yer. sistemide ssd'ye kur ohh
vardı 1tb hdd bozuldu anlamadım ne olduysa256 GB / SSD ile max 3 oyun iner rainbow csgo apex tarzı bitti ama 1 TB'de istemediğin kadar oyun yüklersin 5 6 tane hatta üste bile çıkar
eyw sağol daha iyisi senin olsun@hataylı31 uygun fiyat açısından söyledim fiyat belirtmediğin için 960 düşünüyorsan yerinde olacaktır tabiki hayırlı olsun şimdiden.
Yetmiyorsa hdd al kanksadece depo olarak kullanmak istiyorum harici disk de oyun vs taşımak icin
aklımda 960 olanından var ama bunada bakarım
120lik bi ssd var ztn sistem ona kurulu
depo amaçlı kullanacagım 120lik ssd var sistem ona kurulu 2 160 1 tane 250 hdd diskim de var ama yetmiyor
vardı 1tb hdd bozuldu anlamadım ne olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?