SSD Raid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Val 5 hatasını çözmek istiyordan SSD raid yapmana gerek yok. O anakartta amidewin format bios up/down yaptığın zaman banın kalkmış olucak

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Val 5 hatasını çözmek istiyordan SSD raid yapmana gerek yok. O anakartta amidewin format bios up/down yaptığın zaman banın kalkmış olucak.
Anakartım asus tuf b450m-pro amidewin afuwin ne kadar serial varsa değiştirdim bios update yaptım dns değiştirdim raidle denedim ama bir türlü delay banı kaldıramadım artık işe yaramıyor sanırım

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Anakartım asus tuf b450m-pro amidewin afuwin ne kadar serial varsa değiştirdim bios update yaptım dns değiştirdim raidle denedim ama bir türlü delay banı kaldıramadım artık işe yaramıyor sanırım
Anakart numaralarının değiştiğine eminsin değil mi işlemlerden sonra?

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Val 5 hatasını çözmek istiyordan SSD raid yapmana gerek yok. O anakartta amidewin format bios up/down yaptığın zaman banın kalkmış olucak.
Lütfen yalnış bilgi vermeyelim arkadaşın disk banıda olabilir (çok yüksek ihtimal )ve raid sonrası tek değişen ssd serialeride değildir. Raid içinde anakartının driver sayfasında bulabilirsin . Tabi sadece raid değil banın kalkması için kalan adımlarıda raidle beraber eksiksiz uygulamalısın

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eksikleriniz var o yüzden olmuyor

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka ne anlatıyorsun sen valorant betadan beri ban kaldırıyorum hiç bir zaman raid uygulamadım riot ban attığı methodu değiştirmedi hala aynı.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Delaylı banım vardı herkes raidsiz olmuyor dedi ama amidewin ile çözdüm raidsiz.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hala hile kullanmaya devam ediyormusun ? onaylı üye + olan hilenin ban ratesi yüksek o yüzden max 1 güne hesap banı yiyor olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...