Look what you have done
Ultra Üye
Afuwin yöntemini deneyeceksin sen de kanka. Onun dışındaki format bios up down işlemleri aynı zaten.A320M-HDV R4.0
benimde anakartım bu nasıl kaldırabilirim valo banımı
Afuwin yöntemini deneyeceksin sen de kanka. Onun dışındaki format bios up down işlemleri aynı zaten.A320M-HDV R4.0
benimde anakartım bu nasıl kaldırabilirim valo banımı
Anakartım asus tuf b450m-pro amidewin afuwin ne kadar serial varsa değiştirdim bios update yaptım dns değiştirdim raidle denedim ama bir türlü delay banı kaldıramadım artık işe yaramıyor sanırımVal 5 hatasını çözmek istiyordan SSD raid yapmana gerek yok. O anakartta amidewin format bios up/down yaptığın zaman banın kalkmış olucak.
Anakart numaralarının değiştiğine eminsin değil mi işlemlerden sonra?Anakartım asus tuf b450m-pro amidewin afuwin ne kadar serial varsa değiştirdim bios update yaptım dns değiştirdim raidle denedim ama bir türlü delay banı kaldıramadım artık işe yaramıyor sanırım
Lütfen yalnış bilgi vermeyelim arkadaşın disk banıda olabilir (çok yüksek ihtimal )ve raid sonrası tek değişen ssd serialeride değildir. Raid içinde anakartının driver sayfasında bulabilirsin . Tabi sadece raid değil banın kalkması için kalan adımlarıda raidle beraber eksiksiz uygulamalısınVal 5 hatasını çözmek istiyordan SSD raid yapmana gerek yok. O anakartta amidewin format bios up/down yaptığın zaman banın kalkmış olucak.
işlemleri yaptıktan sonra reset attım dmıeditten kontrol ettim değiştiğini gördümAnakart numaralarının değiştiğine eminsin değil mi işlemlerden sonra?
Eksikleriniz var o yüzden olmuyorAnakartım asus tuf b450m-pro amidewin afuwin ne kadar serial varsa değiştirdim bios update yaptım dns değiştirdim raidle denedim ama bir türlü delay banı kaldıramadım artık işe yaramıyor sanırım
Kanka ne anlatıyorsun sen valorant betadan beri ban kaldırıyorum hiç bir zaman raid uygulamadım riot ban attığı methodu değiştirmedi hala aynı.Lütfen yalnış bilgi vermeyelim arkadaşın disk banıda olabilir (çok yüksek ihtimal )ve raid sonrası tek değişen ssd serialeride değildir. Raid içinde anakartının driver sayfasında bulabilirsin . Tabi sadece raid değil banın kalkması için kalan adımlarıda raidle beraber eksiksiz uygulamalısın
Diskdrive banin var ise amidewin yetmez. Demek ki diskdrive banin yokmusDelaylı banım vardı herkes raidsiz olmuyor dedi ama amidewin ile çözdüm raidsiz.