Aynen dostumSSD ye para vermeyeceksen neye vereceksin bro , SSD candır,hızdır,bir araçtaki manevra kabiliyetidir![]()
ben samsung evo kullanıyorum rapid modu açınca hız iki katına çıkıyor.eğer hız istiyorsan tabiki ssd olması gerek ve corsair ssd öneririm faydası olur sistemi ona yükleyip depolama içinde hdd alabilirsin
değmez ama ssd bilgisayara önemli bir performans veriyor diye biliyorumBeyler bence ssd deyilde harddisk daha güzel ya hem ucuz hem her işe yarıyor fakat ssd çok pahalı bence boş para
240gb ssd alsan hiçbirşeye yetmez 500gb ssd alsan çok pahalı. SİZCE?
samsungda fena değil ama ben tercihimi corsairden yana kullandımben samsung evo kullanıyorum rapid modu açınca hız iki katına çıkıyor.
sen hiç ssd disk kullanmamışsın dostum,120gb uygun fiyata bul bir tane al bak ikinciye en kalitelisini almak için para ayarlamaya başlarsındeğmez ama ssd bilgisayara önemli bir performans veriyor diye biliyorum
zevkler renkler tartışılmazsamsungda fena değil ama ben tercihimi corsairden yana kullandım
inşallah bende evden bi çıkarsam m2 ssd alıp samsung evo yu d:disk yapmayı planlıyorum.SSD candır ama m2 SSD ayrı bir boyuttur.