Seçkin Üye
tamam onun işi bitmiş yeni ssd almalısın dediğim gibi tamir olmuyor ben tekrar aldım benimde hdd yanmış oyun oynarkenkackere taktim cikardim ne yaptiysam olmada baska pc ye taktim yine gozukmuyor
tamam onun işi bitmiş yeni ssd almalısın dediğim gibi tamir olmuyor ben tekrar aldım benimde hdd yanmış oyun oynarkenkackere taktim cikardim ne yaptiysam olmada baska pc ye taktim yine gozukmuyor
bilgisayarci bu acilmiyor dedi onlarda anlamiyor bizim burdaki bilgisayarcilar biraz tak topla mantigi elektroniktten anlayan saglam adam lazimbunu kendin anlayamazsın, bir bilgisayarcıya götür derim. burdan gelen bilgiler ne kadar doğru bilemezsin her ağız farklı bir şey söylüyor..
sagolasin hafiza kartlari bicimlendirme oluyorya bunlarda da oluyormu basina gelen oldumu onun icin konu actimgeçmiş olsun kardeşim![]()
Evet ssd pahalı ama oyun vs oynayacaksa hdd yerine ssd almalı veya ssd yanınada düşük bi hdd almalı kolay kolay bozulmaz yanmaz ssdnin bilgisayara katkısı çok büyük ben taktırınca anladım oyunlardaki fps performansım arttıkeske ssd yerine hdd alsaydın en azından hdd yanardı ssd daha pahalı
aynen ssd okuma yazma hızı hd göre cok farklıEvet ssd pahalı ama oyun vs oynayacaksa hdd yerine ssd almalı veya ssd yanınada düşük bi hdd almalı kolay kolay bozulmaz yanmaz ssdnin bilgisayara katkısı çok büyük ben taktırınca anladım oyunlardaki fps performansım arttı
denedim ordada okumuyorbaşka pc ye takabilirsen bir dene